Znate li ko je bio Hitler? Ne! Anketa na ulicama Njujorka koja je šokirala sve! (VIDEO)

amerikanci nadmašili sebe

Znate li ko je bio Hitler? Ne! Anketa na ulicama Njujorka koja je šokirala sve! (VIDEO)

Reporterka je izašla na ulicu i krenula da saleće ljude, upitavši ih da li znaju ko su bili učesnici Drugog svetskog rata. Njihovi odgovori će vas ostaviti bez teksta
Objavljeno:

Svi znamo da su Amerikanci slabi u geografiji i da nemaju pojma gde se koja država nalazi, jedva i kontinente pogađaju, a sada su nam pokazali da ne znaju ništa ni o istoriji, osim kad je njihova država u pitanju, naravno. Apokalipsa danas: Iz ovog grada su pobegli svi stanovnici! (FOTO) (VIDEO)

Printscreen/Facebook/
U susret danu pobede, koji se proslavlja za dva dana, a koji obeležava dan kada je nemačka potpisala kapitulaciju u Drugom svetskom ratu, nastala je i ova anketa. Reporterka iz Njujorka je izašla na ulicu i pitala građane da li znaju ko su bili učesnici Drugog svetskog rata. Njihovi odgovori su bili poražavajući: - Obama i Husein, ne znam....rekla je jedna od njih. Zatim ju je voditeljka upitala da li zna ko je bio Hitler, na šta je gospođica bila zatečena jer nije imala pojma o kome se radi. Uostalom uverite se sami u njihovo (ne) znanje, plakaćete od smeha: Albanski mafijaš zapalio srpsku crkvu u Njujorku: Vodi bandu krvavog imena! (FOTO) (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.