ŠTA MU JE POBOGU TO NA RUCI?! Kandidat za predsednika SAD šokirao detaljem, a tek njegovo OBJAŠNJENJE!
Tom Stejer, Foto: Printscreen

o simbolici

ŠTA MU JE POBOGU TO NA RUCI?! Kandidat za predsednika SAD šokirao detaljem, a tek njegovo OBJAŠNJENJE!

Stejer je jednom prilikom prokomentarisao žašto crta krst na ruci

Objavljeno:

Milioner Tom Stejer iznenadio je sve kandidaturom za predsednika Amerike, jer ga ne krasi velika popularnost niti konkretna politika, međutim, pažnju je ovog puta privukao detaljem na ruci...

Naime, kamere su snimile misteriozni simbol na njegovoj levoj ruci, odnosno krst koji je grubo nacrtan hemijskom, dok je u svakom polju nacrtan po još jedan krst.

Ovo svakako nije prvi put da je vlasnik investicionog fonda viđen u javnosti sa ovim znamenjem. Crtao ga je tokom protekle dve godine, ali sada o tome priča čitava Amerika.

Stručnjaci kažu da najviše podseća na jerusalimski krst, koji je nastao posle krstaških pohoda na zemlje koje su u tom periodu bile naseljene musilmanskim življem. Ne postoji tačno definisano značenje simbola, a stručnjaci još uvek nagađaju šta bi mogao da predstavlja. Pojedini teoretičari tvrde da simbolizuje Hrista i četiri apostola, Isusove rane na raspeću ili četiri strane sveta.

Stejer je jednom prilikom prokomentarisao žašto crta krst na ruci.

"Krst simbolizuje istinu koju moramo reći po svaku cenu. Iscrtavam ga već neko vreme kako bi me svakodnevno podsetio da govorim istinu. Kasnije sam otkrio da je reč o jerusalimskom krstu", rekao je.

Prvi put se krst našao na njegovoj ruci tokom zime 2017. godine, da bi godinu dana kasnije Stejer u izjavi za Politiko objasnio da uvek govori istinu, bez obzira na značenje simbola. Tada je objasnio da je reč o međunarodnom simbolu skromnosti, mada nije utvrđena tačnost ove tvrdnje.

Inače, Stejer je dugogodišnji sponzor Demokratske stranke. Tokom aktuelne kampanje izjavio je da je u 30. godini spoznao boga. Jedan je od glavnih zagovornika opoziva Donalda Trampa koji je izglasan u Predstavničkom domu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.