DEČAK (14) NIKAD NIJE STIGAO U ŠKOLU: Posle mesec dana, njegovo telo našli su na JEZIVOM MESTU!
Harli Dili, Foto: Port Clinton Police Department

horor u ohaju

DEČAK (14) NIKAD NIJE STIGAO U ŠKOLU: Posle mesec dana, njegovo telo našli su na JEZIVOM MESTU!

Dečak (14) poslednji put je viđen 20. decembra u Port Klintonu dok je u jutarnjim satima odlazio u školu

Objavljeno:

Policija iz Ohaja smatra da je mrtav dečak koji je pronađen u dimnjaku, zapravo Harli Dili, koji je pre skoro mesec nestao na putu za školu .

- Ovaj rezultat istrage niko nije priželjkivao, ali porodica barem zna šta se dogodilo - izjavio je voditelj policijske stanice Port Klinton Robert Hikmen.

Dečak (14) poslednji put je viđen 20. decembra u Port Klintonu dok je u jutarnjim satima odlazio u školu. Policija je u potrazi za njim helikopterima, policijskim psima i službenicima na terenu pretražila više od 150 hektara, piše CNN.

Policijski službenici istražili su u ponedeljak nenastanjenu vikendicu koja je bila u fazi renoviranja i u njoj su pronašli telo dečaka. Nije bilo znakova prisilnog ulaska u kuću.

- Pronašli smo Harlijev kaput i naočare na spratu kuće, pored dimnjaka. Zatim smo uočili njegovo telo koje je bilo zaglavljeno u dimnjaku - kazao je Hikmen.

Obdukcija je izvršena u utorak, a rezultati su pokazali da se verovatno radi o nesrećnom događaju.

- Izgleda da se dečak popeo na krov i ušao u dimnjak. Kad se našao u njemu, jakna i naočare su mu pale na pod, a on se zaglavio - objasnio je policajac.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.