GLUMAC SE UBIO U SVOM STANU: Ostavio je POTRESNU PORUKU svom trogodišnjem sinu!
Kušal Pundžab, Foto: Instagram printscreen

tuga u bolivudu

GLUMAC SE UBIO U SVOM STANU: Ostavio je POTRESNU PORUKU svom trogodišnjem sinu!

Ubrzo nakon što je Kušal Pundžabi (37) pronađen mrtav u svom stanu u Pali Hilu u Mumbaju, prijatelji bollivudske zvezde rekli su da boluje od depresije

Objavljeno:

Bolivudski glumac se sinoć ubio u svom stanu u Mumbaju, nakon što je ostavio poruku svom malom sinu.

Ubrzo nakon što je Kušal Pundžabi (37) pronađen mrtav u svom stanu u Pali Hilu u Mumbaju, prijatelji bollivudske zvezde rekli su da boluje od depresije.

Pandžabi, koji se proslavio pobedom u indijskoj verziji emisije Total Vipeout, ostavio je samoubilačku poruku kojom je polovinu svog bogatstva ostavio trogodišnjem sinu Kianu. Druga polovina treba da se podeli između njegove sestre i roditelja.

Nadživela ga je i Odri Dolhen, njegova supruga i majka deteta. U napomeni je pisalo da niko nije kriv za njegovu smrt.

foto: Instagram printscreen

Karijeru je započeo kao plesač i koreograf 1995. godine i glumio u mnogim TV serijama i u bolivudskim filmovima. Imao je zapaženu ulogu u filmu Lakšja iz Farhana Akhtara 2004. godine, ali stekao je slavu nakon što je osvojio indijsku verziju Total Vipeout-a i nagradu od 5000 rupija 2011. godine.

Nedavno je glumio u trileru za 2017. godinu, Ishk Mein Marjavan.

Ukoliko pomišljate na samoubistvo ili sumnjate da na njega pomišlja neko vama blizak, možete pozvati Nacionalnu SOS liniju za prevenciju suicida. Razgovori nisu ograničeni, a linija radi neprekidno - 24 časa, sedam dana nedeljno. Broj kol-centra je 011/7777-000

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.