VETRENJAČE IZAZIVAJU RAK: Ovo je bila prva Trampova odvala, čekajte da čujete novu!
Foto: Pritnscreen

o ovome ništa ne zna

VETRENJAČE IZAZIVAJU RAK: Ovo je bila prva Trampova odvala, čekajte da čujete novu!

Američki predsednik Donald Trump često tvrdi da je stručnjak za pojedina pitanja

Objavljeno:

Od hvalisanja generalskim sposobnostima do tvrdnji kako politiku poznaje bolje od ikoga, činilo se kako Tramp veruje da je stručnjak za sve. Ipak, pojavila se tema o kojoj Tramp ne zna ništa. Vetar.

Naime, Tramp je rekao da je proučavao vetrenjače više nego iko koga poznaje.

- Nikada nisam razumeo vetar. Znate, znam dosta o vetrenjačama. Bučne su. Ubijaju ptice. Želite videti groblje ptica? Idite ispod vetrenjače. Videćete više ptica nego u celom životu - rekao je Tramp.

Tramp je govorio o ''Green New Dealu'' koji su predstavili demokrati, a tom je prilikom progovorio i o izvorima obnovljive energije.

- Uglavnom su napravljene u Kini i Nemačkoj - rekao je Trump o 57.000 vetrenjača raspoređenih širom SAD-a.

- Proizvode ih u strašnom plamenu. Plinovi se dižu u atmosferu. Znate da imamo svet, je li tako? Dakle, svet je malen u poređenju sa svemirom. Dakle, strašne, strašne količine plamena i svega - rekao je o vetrenjačama.

- Govorite o ugljikovom otisku, plinovima koji idu u zrak, zar ne? Bilo da je to u Kini, Nemačkoj… Sve ide u zrak. To je naš zrak, njihov zrak, svačiji, zar ne - govorio je Trump.

Nije jasno što je tačno mislio, no ovo nije prvi put da je govorio o vetrenjačama. Jednom je prilikom, naime, rekao da njihova buka uzrokuje rak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.