ONA NEMA BLAMA: Ima MILION FALOVERA, a pokazuje im SVE! Tu su CELULIT i OŽILJCI!
Karina Irbi, Foto: Printscreen/instagram

BRAVO

ONA NEMA BLAMA: Ima MILION FALOVERA, a pokazuje im SVE! Tu su CELULIT i OŽILJCI!

Njeni postovi podsećaju kako bi svi trebali prigrliti svoju kožu i prestati sebe da upoređuju s drugim

Objavljeno: 20:18h

Volim na društvenim mrežama objavljivati ono što bi i sama rado htela videti, napisala je influenserka nedavno na Instagramu uz svoj video u kojem prikazuje 'prirodnu lepotu' dok pozira u oskudnom bikiniju.

Karina Irbi sakupila je gotovo milion pratilaca na Instagramu uglavnom zbog svojih neretuširanih razgolićenih fotki kojima je pokazala sve mane na svom telu, celulit i ožiljke od ekcema. Njeni postovi podsećaju kako bi svi trebali prigrliti svoju kožu i prestati sebe da upoređuju s drugima.

- Ne radim ovo zbog nečije pažnje već zato što su mi tokom adolescentskih godina i ranih 20-ih mnogi 'ispirali mozak' s tim što je lepo, a što nije i kako se devojka treba ponašati i izgledati da bi bila popularna i voljena - napisala je Irby koja svojim postovima potiče da se na mane počne gledati kao na sastavni deo svačijeg izgleda.

- Samo želim pokazati da to često ni nisu nedostaci - kaže i dodaje kako joj 'smeta što se ženama često sugeriše da sakriju ono što ih izdvaja od drugih i čini drugačijima, bilo da je to malo veći trbuh, bedra, opuštena koža ili dlačice na telu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.