VOJNIK OTVORIO VATRU NA CIVILE! Ranio troje, pre nego što je presudio sebi (VIDEO)
Sa lica mesta, Foto: Youtube printscreen

PUCNJAVA U PERL HARBORU

VOJNIK OTVORIO VATRU NA CIVILE! Ranio troje, pre nego što je presudio sebi (VIDEO)

Oružani incident se dogodio u vojnom brodogradilištu u Perl Harboru. Motiv i identitet mornara koji je otvorio vatru nije obelodanjen, prenosi Glas Amerike

Objavljeno:

Pripadnik američke mornarice ranio je trojicu civila na Havajima zaposlenih u Sekretarijatu odbrane posle čega je izvršio samoubistvo, saopštila je američka vojska.

Oružani incident se dogodio u vojnom brodogradilištu u Perl Harboru. Motiv i identitet mornara koji je otvorio vatru nije obelodanjen, prenosi Glas Amerike.

Združena baza Perl Harbor - Hikam, jedan od najvećih objekata američke mornarice, objavila je na Tviteru da je pucnjava počela oko pola tri poslepodne.

Dve bolnice su potvrdile da zbrinjavaju žrtve - ali nisu objavile podatke o njihovom zdravstvenom stanju, navela je agencija AP.

Dejvid Ajgi, guverner Havaja, izjavio je da je Bela kuća ponudila pomoć federalnih agencija - dodajući i da je država iskazala spremnost da pomogne.

Brodogradilište koje je bilo poprište pucnjave popravlja, održava i modernizuje brodove i podmornice Pacifičke flote SAD - čije je sedište u Perl Harboru. Sastoji se od 10 razarača i 15 podmornica.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.