PRINC ENDRU OSLOBOĐEN ISTRAGE, ŠOK ODLUKA BRITANACA: Razlog je i više nego čudan!
Princ Endru, Foto: EPA/RICHARD WAINWRIGHT

bruka

PRINC ENDRU OSLOBOĐEN ISTRAGE, ŠOK ODLUKA BRITANACA: Razlog je i više nego čudan!

Policija je u četvrtak priznala da je 2015. godine primila prijavu od Virdžinije Roberts Djufre koja tvrdi da je bila žrtva trgovine ljudima radi seksualnog iskorištavanja

Objavljeno:

Londonska policija brani odluku da ne sprovede potpunu istragu protiv princa Endruja zbog navoda žene koja tvrdi da ju je pokojni osuđeni seksualni prestupnik Džefri Epstajn prodao.

Policija je u četvrtak priznala da je 2015. godine primila prijavu od Virdžinije Roberts Djufre koja tvrdi da je bila žrtva trgovine ljudima radi seksualnog iskorištavanja, prenosi AP.

Djufre je izjavila da ju je Epstajn prodao i da je imala seksualne odnose tri puta s princom Endrjuom, počev od 2001. godine, od toga jednom u Londonu.

Epstin je umro u zatvoru u avgustu, što je mrtvozornik Njujorka okarakterisao kao samoubistvo. Bio je optužen za trgovinu ljudima.

Šef metropoliten policije Aleks Marej rekao je da je policija zaključila da se bilo kakva trgovina ljudima u ovom slučaju uglavnom vodila izvan Britanije, što znači da oni nisu prava agencija za tu istragu.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.