ČUVENI KUVAR JE IZNENADA PREMINUO, SADA JE OTKRIVENO I OD ČEGA: Nije bio bolestan, sudbina se poigrala s njim...
Geri Rods, Foto: AP

geri rods

ČUVENI KUVAR JE IZNENADA PREMINUO, SADA JE OTKRIVENO I OD ČEGA: Nije bio bolestan, sudbina se poigrala s njim...

59-godišnjak je bio „fit i zdrav“

Objavljeno:

Slavni kuvar Gari Rods umro je od povrede mozga kada se „okliznuo i udario glavom“ nakon što je u domu u Dubaiju ručao sa suprugom, otkrila je danas njegova porodica.

59-godišnjak je bio „fit i zdrav“ ali je preminuo je od subduralnog hematoma nakon što se u „srećnom raspoloženju“ vratio kući nakon „uspešnog dana“ snimajući novu ITV seriju.

Porodica kuvara danas je objavila saopštenje u pokušaju da "okonča bolne špekulacije" o uzroku smrti, dan nakon što je otkriveno da je umro "vrlo iznenada".

Rodsov prijatelj i kuvar Vinet Batia, jedan od poslednjih koji su ga videli živog i koji je bio deo ITV serije sa Rodsom, ispričao je kako se Rods "kliznuo i udario glavom" pre nego što je odveden u bolnicu.

- Voleo bih da sam mogao biti tamo za njega. Bio je tako divan čovek. Tako prijateljski nastrojen, i uživao je u svom životu. Bio je podrška i veliki prijatelj i veoma velikodušan sa svojim vremenom prema svima. Gari nije bio kuvar koji bi vikao na svoje osoblje. Bio je ljubazan prema svima. „ sećam se da mi je rekao prošle nedelje„ život ne može biti bolji“. Bio je vrlo fit i zdrav i ovo je tako veliki šok.

Sećam se kada smo se čvrsto rukovali i zagrljaj mu je bio tako čvrst. Ovo je bio čovek koji je verovatno imao trbušnjake i vežbao je u teretani. Bio je veoma srećan i uživao je u uspehu svog posla i veselio se širenju. Izgubili smo sjajnog čoveka, sjajnog kuvara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.