MILIONER PRETUKAO DEVOJKU TOKOM ODNOSA, LICE JOJ POLIO IZBELJIVAČEM: Na sudu je imao SRAMNU ODBRANU
Brodhurst je ubio Koneli, Foto: Staffordshire Police

nasilje nad ženama

MILIONER PRETUKAO DEVOJKU TOKOM ODNOSA, LICE JOJ POLIO IZBELJIVAČEM: Na sudu je imao SRAMNU ODBRANU

Koneli je pretrpela 40 odvojenih povreda, uključujući ozbiljne unutrašnje traume, povređenu očnu jabučicu i rane na licu, te je jako krvarila

Objavljeno:

Imovinski tajkun koji je ostavio svoju povređenu i krvavu partnerku da umre nakon što je tvrdio da je povređena tokom "grubog seksa" izgubio je žalbu da mu se ukine zatvorska kazna.

Džon Brodhurst je bio u zatvoru tri godine i osam meseci zbog ubistva svoje partnerke Natali Konoli, 26-godišnje majke.

Slučaj je pokrenuo stvaranje pokreta "Ne možemo da pristanemo na ovo" i zaključeno je da je samo u Velikoj Britaniji ubijeno 59 žena od strane muškaraca koji su tvrdili da je seksualna igra pošla po zlu.

Osnivačica pokreta Fiona Makenzi rekla je da se takozvana odbrana "grubog seksa" sve češće koristi i u slučajevima ubistava i u napadima. Makenzi je da je započela istraživanje nakon što je bila "šokirana" presudom izrečenom Brodhurstu.

41-godišnjak je ostavio Koneli „dok je krvarila“ u podnožju stepenica u njihovoj kući u Kinveru, nakon što je par imao seks nakon ispijanja alkoholnog pića i kokaina. Nazvao je hitnu pomoć ujutro 18. decembra 2016. godine nakon što je tvrdio da se probudio i da je našao mrtvu na dnu stepenica.

foto: Facebook printscreen

Policajac ju je proglasio mrtvom na mestu događaja, a obdukcija je ustanovila da je umrla od alkoholnog trovanja i udaraca. Koneli je pretrpela 40 odvojenih povreda, uključujući ozbiljne unutrašnje traume, povređenu očnu jabučicu i rane na licu, te je jako krvarila.

Brodhurstu je prvobitno suđeno za ubistvo, ali porota ga je oslobodila po nalogu sudije na kraju slučaja prošlog decembra. To je izazvalo bes javnosti.

Neke od povreda bile su posledica njenog slučajnog prevrtanja, ali tužioci su rekli poroti da „iako je sve možda počelo voljno, nema šanse da je Natali pristala ili mogla da pristane na ono što joj je Brodhurst učinio nakon toga“, što je dovelo do njene prerane, nesrećne i tragične smrti.

Poroti je rečeno da je Brodhurst možda želeo da nauči lekciju Natali i "onda je pukao" nakon što je saznao da je slala slike drugom čoveku na društvenim mrežama.

Navodno je naneo "strašne" povrede glave, zadnjice i grudi pre nego što joj je na lice bacio izbeljivač.

Brodhurst je negirao ubistvo i tvrdio je da je samo povredio Koneli "unutar granica njenih mazohističkih želja" nakon noći zajedno sa alkoholom i drogom. Sud je čuo da je par redovno imao BDSM seks.

Ali tužilac David Mejson KC rekao je poroti:

- Mi imamo samo svedočenje Brodhursta o tome šta se dogodilo, jer su u to vreme bili sami njih dvoje u kući. Natali više nije tu da nam kaže šta joj je učinio ili zašto ju je ostavio tamo gde jeste.

Policajac je rekao sudu da se Brodhurst nije činio "preterano uznemiren" nakon što je pronašao telo svoje partnerke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Independet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.