NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU U OGROMNOM STRAHU: Na vrata joj je zakucao NEPOZNAT ČOVEK!
Danas je Kajli jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama, Foto: Printscreen Instagram

tražila zabranu prilaska

NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU U OGROMNOM STRAHU: Na vrata joj je zakucao NEPOZNAT ČOVEK!

Njen advokat je odmah reagovao

Objavljeno:

Najmlađa milijarderka i rijaliti zvezda, Kajli Džener morala je da zatraži zabranu prilaska zbog opsednutog obožavatelja koji joj je dolazio do kuće i kucao na vrata. Nasilni obožavatelj se, navode dokumenti, penjao po brdima kroz Kajlino imanje. Uspeo je da dođe do njenog prilaza i agresivno je kucao na vrata. Nije jasno kako je osoba zapravo uspela da dođe tamo.

- Patila sam i još uvek patim zbog velikog stresa i duševnih boli koje mi je naneo. Imam malo dete i bojim se za njegovu sigurnost - rekla je Kajli.

Kajlin advokat je odmah reagovao kada je video nepoznatog čoveka ispred vrata, otpratio ga do izlaza i ubrzo ga je uhapsila policija. Podsetimo, prema pisanju Forbesa, njeno bogatstvo procenjuje se na gotovo milijardu američkih dolara, a Njujork Post proglasio ju je najuticajnijom slavnom osobom u modnoj industriji. Kylie je svoju karijeru započela kao model, a danas je uspešna poslovna žena.

Kad joj je bilo samo 15 godina, sarađivala je s robnom markom PacSun, sa svojom sestrom Kendall kreirala je odeću "Kendall & Kylie", a s nepunih 17 pokrenula je vlastit brend Kylie Lip Kits koji je kasnije preimenovan u Kylie Cosmetic. Već tada časopis Time stavio ju je na popis najuticajnijih tinejdžera na svetu navodeći njen uticaj na društvenim mrežama. Iz godine u godinu taj uticaj je postao sve važniji. Danas je Kajli jedna od najuticajnijih osoba na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 142 miliona obožavatelja, a osim horde obožavatelja, Instagram joj donosi i zavidnu zaradu s obzirom na to da prema pisanju Hopper HQ-a, za samo jednu sponzorisanu objavu dobije čak milion dolara, što je čini najplaćenijom osobom na Instagramu prema podacima za proteklu godinu. Iza sebe je tako ostavila pevačicu Selenu Gomez, nogometaša Cristiana Ronalda te sestru Kim Kardashian West koja je prošle godine za sponzorisanu objavu uzimala oko 700.000 dolara, što je gotovo 300.000 manje od Kajli.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.