SOBE SU IM PUNE POKVARENE HRANE! Majka Anđeline Džoli nije s njom želela da živi u istoj kući
Anđelina Džoli, Foto: Printsreen/youtube

TAJNE POZNATIH

SOBE SU IM PUNE POKVARENE HRANE! Majka Anđeline Džoli nije s njom želela da živi u istoj kući

Pozvala ju je te 2016. godine da okonča rat s bivšim partnerom Bredom Pitom

Objavljeno:

Bebisiterka Kristina Morel, koja je glumicu Anđelinu Džoli čuvala dok je bila dete, za medije je progovorila o tome kakve su bile prve godine odrastanja glumice.

Pozvala ju je te 2016. godine da okonča rat s bivšim partnerom Bredom Pitom kojeg, kako je rekla dadilja, maltretira koristeći decu kao oružje. Morel je medijima ispričala da je isto to radila i Anđelinina majka Marcheline Bertrand njenom ocu Jonu Voightu.

Čuvala Anđelinu Džoli dok je bila dete: "Usamljeno i traumatično detinjstvo"

- Odlučila sam progovoriti jer želim poslati Anđelini poruku, do nje mi je jako stalo. Želim joj reći da ne tera Breda iz života svoje dece. Da ih ne koristi kao oružje u razvodu, da ne pravi od muža čudovište, ispričala je medijima dadilja. Dodala je da je to sve radila Anđelinina majka. 'Kao rezultat je imala usamljeno i traumatično detinjstvo'. Anđelinu i njenog brata Jamesa odgajale su dadilje, a poznata glumica zbog svega je bila problematično dete. Na kraju više Marcheline nije ni živela u istom stanu u kojem je živela Anđelina. Ćerka je navodno bila u stanu sa svojih šest dadilja. 'Jedna bi je stavljala da spava, a druga bi je budila ujutro'.

Dadilja je svedočila užasnim odnosima u tom domu pa je otkrila i da su na kraju Anđelina i James bili protiv svog oca jer ih je majka uspela protiv njega okrenuti. Godinama kasnije Jolii je s ocem izmirila odnose, no nikad mu nije do kraja oprostila što je zbog druge žene ostavio njenu majku.

Deca Brada i Anđeline navodno su se ponašala užasno 'Urlaju ujutro i usred noći, sobe su im bile pune pokvarene hrane'

Progovorila je još tokom velike ljubavi Brada i Anđeline i dadilja koja je čuvala njihovo šestero dece. Otkrila je da se deca ponašaju užasno. 'Ne zna se ko je gori. Svi se stalno tuku, gađaju hranom, urlaju ujutro i usred noći, a zbunjeni roditelji kao da se ni ne trude disciplinovati ih'. Navodno su im roditeljske metode bile preliberalne, a čistačica njihovog doma zbog toga je bila pri rubu nervnog sloma. Sobe su im bile pune pokvarene hrane, prljave odeće... 'Kad god se pojavi problem, ona samo nestane ili pribegne takozvanoj terapiji vrištanjem. Napuni kadu, sedne u vodu i urla iz petnih žila', rekla je dadilja.

foto: Printscreen/youtube

Mel B i bivši muž navodno su seksualno iskorišćavali svoju dadilju

Puno je strašnije iskustvo doživela dadilja Mel B i nezinog bivšeg supruga Stefena Belafontea. Nakon što je Mel za raspad braka optužila mladu Lorraine Gilles, ona je odgovorila tužbom na 128 stranica, a u kojoj je opisala odnos s bivšim supružnicima.

Rekla je da ih je upoznala u holivudskom restoranu te da su je pozvali da dođe s njima kako bi imali seks u troje. 'Tokom mog zaposlenja imale smo seksualnu vezu. Spavale smo zajedno često, ponekad više puta nedeljno, a ponekad bi prošlo nekoliko meseci bez seksualnih odnosa. Nekad bi ona pozvala Stefena da nam se pridruži, a nekad bi tražila od nas dvoje da imamo odnose. Ona bi često snimala i nekad bi nam se pridružila. Nikad nisam spavala sa Stefenom bez njenog dopuštenja ili poziva', stoji u dokumentu. Nakon svega, završile su na sudu, a Mel B razvela se od Belafontea.

foto: Printscreen/youtube

Jude Law spavao s dadiljom svoje dece, a posle joj okrenuo leđa i dao otkaz

Na vrhuncu karijere, glumac Jude Law našao se u vrtlogu britanskih tabloida koji su razotkrili kako je varao Siennu Miller s 26-godišnjom dadiljom Daisy Wright. Dadilja je čuvala decu koju je glumac dobio u braku sa Sadie Frost. 'Radujem se danu kad će nam se putevi sresti, a znam da hoće. Samo se nadam da neće naleteti na mene u mračnoj uličici', rekla je Miller navodno nakon što je otkriveno da je Jude bio sa dadiljom svoje dece. Oglasila se o celoj aferi i fatalna Daisy. 'Žalim zbog svega. Nisam imala pojma da će se sve odviti ovako kako je. Ono najgore jeste to što smo, osim seksa, Jude i ja bili i prijatelji. Barem sam tako mislila. No, čim su krenule glasine o nama, odbacio me kao vrući krumpir i završio našu saradnju. Osećala sam se potpuno izdanom', rekla je Daisy.

O bivšoj supruzi Judea Lawa imala je u svojoj ispovesti samo lepe reči. 'Sadie je bila opuštena i vesela, a Jude živahan. Iako su prošli kroz razvod, činilo se da su u sjajnim odnosima. Sienna se činila draga, no često je izlazila, a Jude je više voleo boraviti kod kuće, sa svojom decom', rekla je. Afera je počela kada je Jude navodno Daisy pozvao u svoj krevet. Otišla je i ubrzo su spavali zajedno. Nosila se i s čestim svađama između njega i Sienne, a sve to vreme imala je aferu s njim.

Rob Lowe završio na sudu, no dobio je presudu

Jedna od dadilja Roba Lowea tužila ga je da ju je seksualno zlostavljao. Rob je s više članova svog osoblja završio na sudu 2008. godine. Jessica Gibson tvrdila je da ju je Rob zlostavljao godinama, no da ga nije prijavila jer je volela njegova dva sina. Izjavila je na sudu da ju je u tri godine Rob nekoliko puta neprimereno dirao po telu. Čak je sedam godina sveukupno radila kao dadilja porodice, a nakon otkaza navodno ga je ucenjivala za oko milion i po dolara. Pretila je da će u suprotnom svima reći za zlostavljanje. Na kraju je tvrdila da ju je udarala i njegova supruga. Na kraju je par Lowe dobio sudsku parnicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 100Posto)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.