MAJKA JE BRUTALNO ZLOSTAVLJALA ĆERKU (6): Tukla je bičem, kaišem, komadima drveta, stavljala joj OGRLICU ZA PSE!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

potresno

MAJKA JE BRUTALNO ZLOSTAVLJALA ĆERKU (6): Tukla je bičem, kaišem, komadima drveta, stavljala joj OGRLICU ZA PSE!

Na početku suđenja, majka je navela da je devojčica izmišljala priče

Objavljeno:

Kućica na imanju okruženom šumom deluje kao raj za decu, ali za jednu devojčicu je bila pakao.

Više od godinu dana šestogodišnja devojčicu iz Burgevedela, kod Hanovera, zlostavljala je rođena majka. Zatvarala ju je u kavez za pse i stavljala joj ogrlicu za dresiranje pasa koja daje blage elektrošokove.

Četrdesetčetvorogodišnja žena odgovara pred Pokrajinskim sudom u Hanoveru zbog teškog zlostavljanja deteta.

Na početku suđenja, majka je navela da je devojčica izmišljala priče. Otac nije stanovao s njima, ali je jednom oslobodio uplakanu ćerku iz kaveza za pse. Na sebi je imala samo donji veš.

Kako se navodi u optužnici, majka je u od avgusta 2016. do septembra 2017. brutalno kažnjavala ćerku. Osim što ju je zaključavala u kavez za transport pasa, ostavljala ju je u šumi i tukla bičem, kožnim kaišem i komadima drveta.

- Te drastične kaznene mere primenjivala je kad god je, prema njenom mišljenju, ćerka bila neposlušna ili drska - rekao je za "Hanoverše algemajne cajtung" Tomas Klinge, portparol tužilaštva u Hanoveru.

Ogrlica koju joj joj je stavljala namenjena je psima, a omogućava da se pomoću daljinskog upravljača zadaju slabi, ali bolni strujni udari i zakonom je zabranjena u Nemačkoj. Žena je navodno imala takvu ogrlicu zato što je gajila pse.

Za devojčicine muke saznalo se kada se poverila bliskoj osobi. U optužnici se navodi da dete, koje danas ima devet godina, ima izražen strah od vezivanja zbog pretrpljenih patnji. Ona i njena mlađa sestra poverene su na staranje Službi za brigu o omladini.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/sueddeutsche.de)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.