SVI SU SE PITALI ZAŠTO JE TAKO NARANDŽAST: Trampov odgovor je ZAPANJIO svet!
Donald Tramp, Foto: AP

najnoviji ispad

SVI SU SE PITALI ZAŠTO JE TAKO NARANDŽAST: Trampov odgovor je ZAPANJIO svet!

Žalio se...

Objavljeno: 17:47h

Američki predsednik Donald Tramp poznat je po izjavama protiv projekata uštede energije i očuvanja planete, ali je sadaotišao korak dalje i zbog toga mu se smeje ceo svet. Naime, u najnovijem nastupu okrivio je štedne sijalice jer zbog njih izgleda narančasto.

"Šta je s tim sijalicama", upitao je Tramp na početku govora protiv štednih sijalica pa nastavio: "Na prvom mestu, ono što je meni najvažnije, jeste to da od ovih sijalica koje nas prisiljavaju da koristimo izgledam narančasto. Na drugom mestu je to što su one višestruko skuplje od starih, običnih sijalica koje smo do sada koristili, a koje su dobro funkcionisale".

Federalna pravila koje je ukinula Trampova administracija odnose se na korišćenje štednih sijalica i niz propisa o energetskoj efikasnosti.

Svetlo za njega jednostavno nije dobro

"Stalno me ljudi pitaju što je s timsijalicama. Pogledao sam je i rekao svima: Svetlo nije dobro. Uvek ispadnem narančast", rekao je Tramp.

Američki predsednik je dodao i da te sijalice nemaju takav efekat samo na njega, već i na ostale ljude koji su u publici.

Time je suptilno kritikovao odluku prošle administracije da ograniči broj sijalica u državnim kancelarijama kako bi bili ekonomični.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Jutrarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.