ŽELIM DA VODIMO LJUBAV U KRVI, DOK TVOJ MUŽ GLEDA: Supruga FARMERA našla ljubavnika, pa skovali ZAVERU da ga SMAKNU
Anđela je skovala zaveru da ubije muža, Foto: Društvene mreže

šokantan slučaj

ŽELIM DA VODIMO LJUBAV U KRVI, DOK TVOJ MUŽ GLEDA: Supruga FARMERA našla ljubavnika, pa skovali ZAVERU da ga SMAKNU

Anđela Tejlor (53) i Pol Kenon (54) poslali su jedno drugome Vocap poruke u kojima su grafički detaljno opisali kako žele da naude Anđelinom 69-godišnjem suprugu

Objavljeno:

Žena farmera i njen ljubavnik razmenjivali su poruke o seksu 'natopljenom u krvi', dok bi muž bio 'vezan za stolicu pa bi morao da gleda' pre nego što su nesrećnog farmera zaista i ubili, otkriveno je na sudu.

Anđela Tejlor (53) i Pol Kenon (54) poslali su jedno drugome Vocap poruke u kojima su grafički detaljno opisali kako žele da naude Anđelinom 69-godišnjem suprugu Vilijamu Bilu Tejoru.

Vilijam Tejlor, vlasnik ogromnog poljoprivrednog imanja u Hertfordšajru, nestao je nekoliko dana pre 70. rođendana prošle godine, a osam meseci kasnije u februaru, ribar je pronašao njegovo raskomadano telo na obali reke u blizini farmerove kuće.

U jednoj Vocap poruci, dva dana pre nego što je Tejlor nestao, ljubavnik njegove supruge je napisao:

- Želim da se oslobodim te otrovne pič*e. Da vodim ljubav sa tobom na stolu, dok ti je pič*a natopljena krvlju, a on je vezan na stolici i mora da nas gleda. Onda bismo ga poslali u pakao.

Anđela mu je odgovorila:

- Mislim da bi ga ubilo to što bi nas video kako vodimo ljubav!

Tejlorovo telo indetifikovano je po stomatološkim podacima. Obdukcija je ukazala da je umro od kompresije na vratu, ali nije bilo moguće reći da li su ga zadavili.

Ljubavnici su mesecima pre razmenjivali užasne poruke, u kojima su pisali da će mu pokidati ligamente da ne može da hoda, odseći prste, zapaliti kuću dok je na spavanju. Najzad je Kenon, ljubavnik, unajmio plaćenog ubicu, a iznos od 20.000 funti za ubistvo platili su po pola.

Na sudu se saznalo i da su se Tejlor i Anđela upoznali 1992. godine, venčali pet godina kasnije, a imali su i troje dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.