Uhapšen Muhamed Abrini osumnjičen za napade u Parizu i Briselu (FOTO) (VIDEO)

AKCIJA FRANCUSKE POLICIJE

Uhapšen Muhamed Abrini osumnjičen za napade u Parizu i Briselu (FOTO) (VIDEO)

Zvaničnici su potvrdili za AP da je muškarac (31) uhapšen u briselskoj opštini Anderleht
Objavljeno: 18:47h

Francuska policija je objavila da je Muhamed Abrini, osumnjičen za terorističke napade u Parizu i Belgiji uhapšen danas. Belgijska televizija VRT je prenela da je on najverovatnije muškarac u šeširu za kojim su tragali nakon napada 22. marta u Briselu. Teror u Briselu: 31 mrtav i oko 250 povređenih u napadima na metro i aerodrom. Pronađena i treća bomba! (FOTO) (VIDEO) Zvaničnici su potvrdili za AP da je muškarac (31) uhapšen u briselskoj opštini Anderleht. Nakon napada na aerodrom i metro policija je tragala za muškarcem sa šeširom, a njegovi snimci su obišli svet. Identifikovani briselski teroristi, treći napadač uhapšen (FOTO) Na tim snimcima, napravljenim dva dana pre napada izvršenih 13. novembra, u kojima je poginulo 130 ljudi, Abrini se nalazi u automobilu sa Salahom Abdeslamom, najvažnijim preživelim osumnjičenim teroristom.

uhapšen
Belgijsko federalno tužilaštvo objavilo je juče nove fotografije trećeg osumnjičenog za napad na aerodromu, poznatog kao "muškarac sa šeširom"
Teroristički napad u Parizu je 13. novembra odneo 130 ljudskih života, dok je 22. marta u Briselu poginulo 34 ljudi, a preko 300 je povređeno
Brussels bombing suspect escapes carnage scene

URGENT: A brand new video has been released by Belgian police showing a Brussels bombings suspect after the terror attack on Zaventem Airport. If you've seen this man, please contact the investigators via email: avisderecherche@police.belgium.eu. Tel.: 0032 2 554 44 88 (international), 0800 30 300 (Belgium, free of charge)

Posted by RT Play on Thursday, April 7, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.