IVANKA TRAMP NEPREPOZNATLJIVA: Nakon slike koja je procurila, CEO SVET BRUJI O NJOJ! (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: Printscreen/Instagram/IvankaTrump

PROMENA!

IVANKA TRAMP NEPREPOZNATLJIVA: Nakon slike koja je procurila, CEO SVET BRUJI O NJOJ! (FOTO)

"Prva ćerka" više nema dugu kosu

Objavljeno:

Ivanka Tramp već dugo se krije ispod radara kada su mediji u pitanju. Iako je početkom mandata bila jedna od najeksponiranijih članove administracije svog oca, poslednjih meseci retko je viđamo u javnosti. Zato je njen dolazak u Bogotu privukao toliko pažnje, a i Ivanka se potrudila da skene pažnju na sebe jednim zanimljvim detaljem.

"Prva ćerka" više nema dugu kosu. Ivanka je promenila frizuru i sada nosi popularni "bob" ili paž, a boju kose nije menjala. Promena nije velika, ali je dovoljna da deluje ozbiljnije i da joj modni stručnjaci, koji inače hvale njen stil, još jednom daju odlične ocene.

Ivanka je u Bogotu stigla u sklopu turneje po Latinskoj Americi tokom koje promoviše zapošljavanje žena u zemljama u razvoju kroz inicijativu Globalni razvoj i prosperitet žena (W-GDP) koju je Bela kuća prokrenula u februaru 2019. godine.

Posle Kolumbije, Ivanka će se zaputiti u Paragvaj i Argentinu.

Inače, incijativa W-GDP za cilj ima da do 2025. godine ekonomski ojača 50 miliona žena. Predsednik Tramp naložio je agenciji USAID da uloži 50 miliona dolara u fond W-GDP.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.