ŽENA SA BEBOM JE SNIMALA KAKO URAGAN DORIJAN RUŠI SVE PRED SOBOM! Horor snimak  sa Bahama! (VIDEO)
Uragan "Dorijan", Foto: Twitter printscreen

STRAVIČNO

ŽENA SA BEBOM JE SNIMALA KAKO URAGAN DORIJAN RUŠI SVE PRED SOBOM! Horor snimak sa Bahama! (VIDEO)

Voda u dvorištu je uveliko prešla metar visine, ulice se ni ne vide gde su bile, a iako je bilo jutro na snimku, bilo je toliko mračno i tmurno da izgleda kao predveče

Objavljeno:

Džeta Klavi, stanovnica ostrva Abako na Bahamima, uživo je prenosila na svom Fejsbuk profilu kako uragan "Dorijan" razara njen komšiluk.

Apokaliptične scene snimila je držeći svog četvoromesečnog sina u rukama, što se vidi na početku snimka, da bi potom okrenula kameru ka svom dvorištu koje je u tom trenutku izgledalo kao da more dok na njemu besni oluja. Voda u dvorištu je uveliko prešla metar visine, ulice se ni ne vide gde su bile, a iako je bilo jutro na snimku, bilo je toliko mračno i tmurno da izgleda kao predveče.

Ovaj snimak privukao je mnogo pažnje i većina svetskih medija ga je prenela uglavnom naglašavajući da najbolje opisuje kojom se silinom "Dorijan" obrušio na Bahame.

Uz ovaj uživo prenos Džeta je nastavila da na Fejsbuku izveštava iz minuta u minut o dešavanjima na Bahamima, dok je zarobljena u kući čekala pomoć sa svojim komšijama.

Kako je napisala na Fejsbuku, u kući u kojoj se nalaze ona i njena beba smešteno je još 25 ljudi, među kojima ima i dece i starijih osoba. Na snimcima se jasno vidi da je krov te kuće u velikoj meri oštećen, tačnije uragan je bukvalno pokidao delove krovne konstrukcije ostavivši rupe zbog čega u prostoriji u kojoj nalaze ima vode.

- Molim te, bože, čuvaj ovu kuću, nemamo gde da odemo - napisala je u jednom trenutku.

U jednoj od objava napisala je i da je kuća u kojoj se oni nalaze jedina koju uragan još nije razneo.

Nije poznato li su Džena, njen sin i komšije na bezbednom, s obzirom da se više od 13 sati nije oglašavala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.