LUDI PETAO UBIO BABU ZBOG JAJA! Da li ZNATE koje su još DOMAĆE ŽIVOTINJE OPASNE i ZAŠTO?
Opasna zver/Ilustracija, Foto: Liveleak

neverovatna priča

LUDI PETAO UBIO BABU ZBOG JAJA! Da li ZNATE koje su još DOMAĆE ŽIVOTINJE OPASNE i ZAŠTO?

Petao je probio venu starije žene i kljunom prouzrokovao krvarenje

Objavljeno:

Starija žena je umrla nakon što ju je napao petao dok je sakupljala jaja iz kokošinjca.

Incident se nedavno dogodio u Južnoj Australiji, što je podstaklo javnu raspravu o naizgled bezopasnim životinjama koje mogu prouzrokovati smrt.

Petao je probio venu starije žene i kljunom prouzrokovao krvarenje. Ime i starost žrtve nisu objavljeni kako bi se izbegle dalje traume njene porodice.

Stručnjak za forenziku sa Univerziteta Adelaid, Roger Biard, rekao je da je još jedna starija žena umrla u inostranstvu pod sličnim okolnostima kada joj je mačka ogrebala nogu.

Profesor Biard, koji proučava smrt zbog napada naizgled bezopasnih životinja, rekao je da njegova studija ima cilj da pomogne lekarima u rešavanju smrtnih slučajeva i upozori ljude na skrivene opasnosti.

"Najvažnije je da pokušavam da stariji ljudi leče vene jednostavnom operacijom, jer su posebno podložne puknuću", rekao je za The Advertiser. "Na primer, mačke su veoma uobičajena opasnost za starije ljude. Mačke vole da se trljaju o gležnjeve i noge i obično dovode do povreda kod starijih osoba".

BONUS VIDEO:

OKRŠAJ MLADOG RISA SA OPASNOM ZMIJOM! Iz radoznalosti je krenuo da je udara šapom, ni ne sluteći šta može da ga snađe! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Dejli mejl)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.