DEVOJČICA (16) SE UKRCALA NA AVION I NESTALA! Roditelji kod kuće pronašli JEZIVE PORUKE - neko ju je NAMAMIO
Viktorija Grabovski, Foto: NYPD

POTRAGA KOJA JE UZBUNILA SVET

DEVOJČICA (16) SE UKRCALA NA AVION I NESTALA! Roditelji kod kuće pronašli JEZIVE PORUKE - neko ju je NAMAMIO

Velika potraga pokrenuta je za Viktorijom Grabovski (16), nakon što se u subotu ukrcala na avion u Njujorku

Objavljeno:

Devojčica (16) iz Njujorka koju je u London namamio stariji muškarac koga je upoznala na Fejsbuku pronađena je dva dana nakon što je sletela u Veliku Britaniju.

Velika potraga pokrenuta je za Viktorijom Grabovski (16), nakon što se u subotu ukrcala na avion u Njujorku i u ponedjeljak ujutro stigla na aerodrom Hitrov u Velikoj Britaniji.

U Notingemu je konačno pronađena. Policija je saopštila da je muškarac koji ju je doveo u Englesku u pritvoru, ali još nije podneta optužnica, piše Njujork dejli njuz.

Još nisu objavljeni detalji ko je taj muškarac ili kako je dospeo u Notingem, smešten 128 kilometara severno od Londona.

Poslednji put je viđena u svojoj kući u Kvinsu oko 10 sati u subotu. Kad se njen otac vratio kući između 12 i 13 sati, nje više nije bilo.

Nakon što je Viktorija nestala, roditelji su joj otkrili poruke na kojima se vidi da je komunicirala sa starijim muškarcem u Britaniji.

Prema njenom ujaku "poruke pokazuju da je bila fascinirana Londonom i da je želela da se preseli tamo“, kako prenosi kns.com. Njen ujak dodao je da je komunikacija koju je vodio sa starijim muškarcem bila u grupnom četu, ali nije mogao da kaže koliko su ostali stari.

Viktorija Grabovska
Viktorija Grabovska foto: Facebook printscreen

Tinejdžerka je svoju avionsku kartu platila gotovinom, a njeni roditelji ne znaju kako je novac stekla. Viktorija, koja je poljska državljanka, putovala je pomoću svog poljskog pasoša sa kojim se ukrcala na let.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.