Donald Tramp pozdravio oslobađanje Vojislava Šešelja! (FOTO)

Ja tebi serdare, ti meni vojvodo!

Donald Tramp pozdravio oslobađanje Vojislava Šešelja! (FOTO)

Bilo je krajnje vreme da se taj čovek, nepravedno držan u zatvoru 12 godina, nađe na slobodi, izavio Donald Tramp i pozivao sve Srbe da glasaju za Šešelja na predstojećim parlametarnim izborima u Srbiji
Objavljeno: 07:07h

Favorit u trci za kandidata Republikanske partije za predsedika SAD Donald Tramp čestitao je Vojislavu Šešelju oslobađajuću presudu Haškog tribunala, koji je predsednika Srpske radikalne Stranke oslobodio po svih 9 tačaka optužnice koja ga je teretila za govor mržnje, podsticanje ratnih zločine u Hrvatskoj i BiH i proterivanje Hrvata iz Vojvodine. Juri glasove srpske zajednice u SAD? Tramp se izvinio za bombardovanje Srbije (FOTO) - Čestitam gospodinu Šešelju oslobađajuću presudu Haškog tribnala. Bilo je krajnje vreme da se taj čovek, koji je nepravedno držan u zatvoru celih 12 godina, nađe na slobodi - istakao je Tramp.

Americi potrebni saveznici u borbi protiv islamskog terorizma, koji imaju ratno iskustvo u borbi protiv tog zla, ponovio je Tramp svoju nedavnu izjavu i nagalsio da su "u Evropi to su Rusi i Srbi". Šešelj poručio Srbima u Americi: Glasajte za Trampa! - Gospodin Šešelj je pravi čovek koji može da se stavi na čelo te borbe. Dugujem mu veliku zahvalnost za poziv Srbima u Americi da glasaju za mene i uzvraćam pozivom svim Srbima da pruže punu podršku Vojislavu Šešelju na predstojećim parlametarnim izborima u Srbiji. Srbi, učinite Srbiju ponovo velikom! Glasajte za Šešlja! - rekao je Tramp za čikaški radio " Srpsko ogledalo".
On je iskoristio priliku da se još jednom izvini svim Srbima za greške američke politike i ponovio nedavnu izjavu, datu u emisliji Larija Kinga, da je bombardovanje Srbije 1999. godine bilo "zločinački napad na Srbe saveznike Amerike u oba svetska rata" za koje su krivi Klintonovi, koji su "napravili haos na Balkanu i Kosovu". (A. Lilić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.