DVA NAJVEĆA AVIOPREVOZNIKA IZNENADA OBUSTAVILA LETOVE ZA EGIPAT! Šta se ovo dešava?
Ilustracija, Foto: Beta / Dragan Gojić

OTKAZANI LETOVI

DVA NAJVEĆA AVIOPREVOZNIKA IZNENADA OBUSTAVILA LETOVE ZA EGIPAT! Šta se ovo dešava?

Britansko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo je svoje državljane koji žele da putuju u Egipat na povećani rizik od terorizma u zračnom saobraćaju

Objavljeno:

British Airways i Lufthansa u subotu su privremeno otkazali sve letove za Kairo navodeći kao razlog otkazivanja brigu za sigurnost posada i putnika.

"Sigurnost putnika i posada prioritet je naše kompanije", rekla je glasnogovornica British Airwaysa ne navodeći pojedinosti o razlozima za odluku o otkazivanju letova na sedam dana.

Nemačka vazduhoplovna kompanija Lufthansa je objavila da privremeno otkazuje letove za egipatsku prestolnicu dok ne izvrši procenu stanja, takođe ne navodeći razloge za takvu odluku. Letovi British Airwaysa suspendovani su na sedam dana, a Lufthansini avioni bi u Kairo trebali da sleću i već u nedelju.

Britansko ministarstvo spoljnih poslova upozorilo je svoje državljane koji žele da putuju u Egipat na povećani rizik od terorizma u zračnom saobraćaju.

Novonastala situacija zatekla je putnike.

- Taman sam trebao započeti ukrcavanje na let British Airwaysa za Kairo i dobio sam poruku da je otkazan. Ne za jedan dan, niti dva, nego čak sedam dana. Iz sigurnosnih razloga. Neko zna nešto što mi ne znamo, napisao je razočarani putnik na londonskom Heatrowu.

BONUS VIDEO:

MEDVED NA DRUGOM SPRATU?! Gladna životinja mu se uspentrala na terasu! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.