VIŠE NE MOGU DA SE PRAVE LUDI I DA KRIJU! Šef kabineta ANGELE MERKEL otkrio koliko će još biti na čelu zemlje!
Kancelarka Angela Merkel, Foto: EPA/Felipe Trueba

ona insistira na tome da je "dobro"

VIŠE NE MOGU DA SE PRAVE LUDI I DA KRIJU! Šef kabineta ANGELE MERKEL otkrio koliko će još biti na čelu zemlje!

Merkel koja je napunila 65 godina, imala je poslednjih nedelja nekoliko napada drhtavice na javnim ceremonijama...

Objavljeno:

Kancelarka Angela Merkel je dobrog zdravlja i namerava da odsluži ceo mandat do 2021. godine u koaliciji sa saveznicima iz Socijaldemokratske partije, izjavio je danas Rojtersu šef njene kancelarije Helge Braun.

Merkel koja je napunila 65 godina, imala je poslednjih nedelja nekoliko napada drhtavice na javnim ceremonijama, što je pokrenulo spekulacije o njenom zdravstvenom stanju, dok ona insistira na tome da je "dobro".

Braun je rekao da je kancelarka dobrog zdravlja i da je sposobna da odradi ceo mandat, do saveznih izbora zakazanih za 21. oktobar 2021. godine.

U javnosti se četvrti mandata Angele Merkel dovodi u pitanje zbog njenih napada drhtavice i mnogi se pitaju da li će se socijaldemokrate povući iz vladajuće koalicije, koju mnogi članovi te levo orijentisane stranke žele da napuste.

Braun ipak očekuje da će socijlademokrate ostati u koaliciji sa konzervativnim blokom Angele Merkel, Hrišćansko-demokratskom unijom.

On je rekao da ne veruje da će Socijaldemokrtaska partija okrenuti leđa u trenutku kada nemačka vlada mora da se pozabavi Bregzitom i da pomogne oblikovanju evropske budućnosti kada naredne godine preuzme predsedavanje Evropskom unijom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.