DVA MLADIĆA NESTALA SU PRE PET MESECI: Sada se konačno pojavio JEZIV TRAG koji ne sluti na dobro!
Dva mladića su nestala, Foto: NSW Police

tužna sudbina

DVA MLADIĆA NESTALA SU PRE PET MESECI: Sada se konačno pojavio JEZIV TRAG koji ne sluti na dobro!

Feriju i Palmer, iz istočnog Saseksa, putovali su zajedno duž obale Nju Saut Velsa kada su nestali

Objavljeno:

Australska policija saopštila je da je preliminarni DNK test otkrio ostatke francuskog mladića koji je nestao pre pet meseci.

Ervan Feriju (21) nestao je zajedno sa britanskim mladićem, Hugom Palmerom, severno od Sidneja, dok su stopom putovali po Australiji.

Palmer (20) i dalje se vodi kao nestao. Vlasti veruju da se par možda utopio dok su plivali na plaži. Kosti izvađene od mora odgovaraju DNK g. Ferijua, navodi policija, dodajući da će dalje testiranje to potvrditi .

Feriju i Palmer, iz istočnog Saseksa, putovali su zajedno duž obale Nju Saut Velsa kada su nestali. Potraga je pokrenita 18. februara nakon što su predmeti koji pripadaju muškarcima - uključujući peškire i naočare za sunce - pronađeni na plaži Šeli.

U blizini je otkriven automobil koji su rentirali. Potraga iz vazduha i mora obavljena je u februaru, ali nijedan trag nijedan od mladića nije pronađen sve dok ribari nisu otkrili tri kosti na obližnjoj Flins plaži prošlog mjseca. Policija je saopštila da je još jedna kost otkrivena na drugoj plaži u nedelju. U narednim sedmicama će biti podvrgnuta forenzičkom testiranju.

Veruje se da su Palmer i Feriju putovali Australijom od novembra prošle godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.