DECA SU MI U PEFKOHORIJU, POMAGAJTE! Ovako zabrinuti roditelji traže svoje NAJMILIJE PO GRČKOJ! (VIDEO)
Nevreme u Grčkoj, Foto: AP

UŽAS!!

DECA SU MI U PEFKOHORIJU, POMAGAJTE! Ovako zabrinuti roditelji traže svoje NAJMILIJE PO GRČKOJ! (VIDEO)

Niko od srpskih turista nije za sada kontaktirao konzulat Srbije u Solunu, nakon nevremena koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki!

Objavljeno:

Brojni zabrinuti roditelji čija su deca po grčkim letovalištima, od noćas na društvenim mrežama mole za informacije o situaciji u mestima u kojima su im deca odsela, jer telefoni ne rade, a i internet veze su u prekidu.

- Molim za info, deca su na u kampu u mestu Nea Fokea. Nemamo nikakve vesti i telefoni ne rade. Zna li neko kako je tamo noćas bilo? - piše zabrinuta majka iz Srbije.

Druga na Fejsbuku traži informaciju o situaciji u Pefkohoriju:

- Deca su mi tamo, a veze su prekinute!

Kako pišu srpski turisti na Fejsbuku, u mestu Neos Marmaris su padali crepovi, a čula se i lomljava stakla. U Sitoniji je prijavljeno da je nekoliko stabala palo na automobile, a takođe je nestajalo struje na po nekoliko sati. Takođe, i Pefkofori je satima bio i bez struje i bez vode.

Niko od srpskih turista nije za sada kontaktirao konzulat Srbije u Solunu, nakon nevremena koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki

Telefonske i internet veze su u prekidu na tom poluostrvu, popularnom među turistima iz Srbije.

Nevreme manjih razmera pogodilo je i Solun, gde su u prekidu internet veze.

- Jučerašnji dan slaviću kao drugi rođendan. Mislili smo da je smak sveta, gore od bombardovanja - rekla je jedna srpska turistkinja.

Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.