SPECIJALCI SEVERNE KOREJE PRETUKLI SU TRAMPOVU SAVETNICU! Jezive scene viđene su iza kulisa ISTORIJSKOG sastanka
Stefani Grišam, Foto: Twitter/printscreen

kadar neverica!

SPECIJALCI SEVERNE KOREJE PRETUKLI SU TRAMPOVU SAVETNICU! Jezive scene viđene su iza kulisa ISTORIJSKOG sastanka

Haotične scene iz demilitarizovane zone

Objavljeno:

Samo nekoliko dana nakon što je postala portparolka Bele kuće, Stefani Grišam pratila je predsednika Donalda Trampa na put u Aziju.

Dok je Tramp ulazio u istoriju susretom sa Kim Džong-unom u demilitarizovanoj zoni između dve Koreje, Grišamova nije imala toliko opušten dan jer je dobila i nekoliko modrica.

Došlo je do guranja severnokorejskih telohranitelja i reportera koji su hteli da se približe Trampu i Kimu i zabeleže trenutak rukovanja.

Tada su se radnici obezbeđenja okomili i na portparolku koja je pokušavala američkim novinarima da pomogne da uhvate najbolju poziciju za slikanje.

U prenosu uživo se moglo čuti kako se svi guraju i Grišamova koja daje uputstva novinarima.

Sve su to mogli da vide građani širom sveta koji su pratili ovaj veliki događaj.

"Haotične scene iz demilitarizovane zone. Fotografkinja AP-a viče na azijske reportere da se pomere, Karlson mirno snima, a Hanah Salem trči naokolo. Tramp pokušava da izgleda dostojanstveno.

A vrhunac ludila je obezbeđenje koje je bilo malo preterano jer su ponekad severnokorejske snage pokušavale da blokiraju američke novinare. Nova portparolka dala je sve od sebe kako bi američki snimatelji ušli u Kuću slobode, gde su bili Tramp i Kim, i pritom je zaradila modrice", napisala je jedna novinarka.

Poznati novinar CNN, Džim Akosta, istakao je da se Grišamova sukobila sa severnokorejskim telohraniteljima i tom prilikom zadobila modrice.

BONUS VIDEO: Boris iz SPS-a OTVORENO o nasilju, Skupštini, Prajdu i premijerki!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.