TINEJDŽERI SKOVALI ZAVERU I UBILI SVOJU DRUGARICU: Prevarant na internetu im je ponudio MILIONE ako snime ubistvo
Denali je ubila Sintiju, koja je bila mentalno zaostala, Foto: KTVA / Facebook

NEVEROVATAN SLUČAJ

TINEJDŽERI SKOVALI ZAVERU I UBILI SVOJU DRUGARICU: Prevarant na internetu im je ponudio MILIONE ako snime ubistvo

Sintija Hofman (19) pronađena je mrtva sa ranom od metka na potiljku

Objavljeno:

Tinejdžerka sa Aljaske optužena je da je ubila svoju najbolju drugaricu nakon što joj je muškarac kojeg je upoznala onlajn ponudio 9 miliona dolara ako mu pošalje snimke ubistva.

Sintija Hofman (19) pronađena je mrtva sa ranom od metka na potiljku, a bila je i vezana trakom. Našli su je u blizini planinarske staze u ruralnom Anhorejdžu 2. juna.

Njena najbolja prijateljica Denali Brehmer, 18, i još četvorica tinejdžera uhapšeni su i optuženi za njeno ubistvo ranije ovog meseca.

Policija prvo nije saopštila motiv, ali uznemirujući novi detalji doveli su do toga da je uhapšen 21-godišnji muškarac iz Indijane.

Istražitelji veruju da se Darin Šilmiler predstavljao kao milioner onlajn i ponudio je Brehmerovoj 9 miliona dolara ili više da 'siluju i ubijaju nekoga na Aljasci'. U zamenu za snimke ubistva, rekao je da će im isplatiti taj novac.

Darlin Šilmiler
Darlin Šilmiler foto: Facebook printscreen

Brehmerova je izjavila policiji da su ona i 16-godišnji Kaiden Mekintoš pozajmili kola od prijatelja i odvezli se na popularnu planinsku stazu Tanderbrd Fols sa Hofmanovom 2. juna.

Policiji je rekla da su planirali da fotografišu vezanu Hofmanovu, kojoj su oblepili ruke, noge i usta lepljivom trakom. Brehmerova je rekla da je u jednom trenutku Mekintoš uzeo pištolj od nje i ubio Hofmanovu pre nego što ju je gurnuo u reku. Zatim su navodno odvezli u park, nazvali porodicu žrtve i rekli da su je ostavili u parku.

Mekintoš je optužen kao odrasla osoba ua ubistvo prvog stepena i ometanje dokaza. Brehmer je optužena za ubistvo prvog stepena. Vlasnik automobila, Kaleb Leiland, 19, i dva maloletnika, muško i žensko, takođe se terete za zaveru u ovom slučaju. Tinejdžeri su rekli policiji da je svako od njih trebalo da dobije dio Šilmilerove obećane nagrade za njihovu ulogu u ubijanju.

Na telefonu Brehemrove otkrivena je i dečija pornografija i poruke seksualne prirode između nje i Šilmilera. Njega će deportovati Aljasci kako bi se u toj državi suočio sa pravdom.

Hofmanina porodica je rekla da je žrtva imala mentalni uzrast od sedmog razreda i da je upoznala Brehmerovu kada su obe bile učenice u srednjoj školi.

- Sve što znam je da moja ćerka nije zaslužila sve ovo - rekao je njen otac Timoti Hofman.

Rekao je da je Sintija opisivala Brehmerovu kao svoju 'najbolju prijateljicu'. On je rekao da je razvojna nesposobnost koja je prouzrokovala da njegova ćerka bude intelektualno na nivou od sedmog razreda, učinila Sintiju ranjivom.

- Trebalo je da ima prijatelje koje je htela. Nije trebalo da ima za prijatelje ljude koji napravili zaveru protiv nje. A starost ovih ljudi? Mislim da je bolesno. I sada ne moraju da žive noćnu moru da moram da živim - rekao je on.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.