AMERIKANCI UPUTILI UPOZORAVAJUĆI SNIMAK CELOJ PLANETI: Odlučili se na ovaj korak usred tenzija s Iranom! (VIDEO)
Izbacivanje bombe, Foto: Printscreen

velika provokacija

AMERIKANCI UPUTILI UPOZORAVAJUĆI SNIMAK CELOJ PLANETI: Odlučili se na ovaj korak usred tenzija s Iranom! (VIDEO)

Američki teški strateški bombarder je prikazan kako leti na nepoznatoj lokaciji pre nego što snimak uspori i prikaže ispuštanje dva projektila

Objavljeno:

Blokbasterski visoko kvalitetni video snimak koji prikazuje stelt bombarder "Nortrop" B-2 kako ispušta dve masivne, precizno vođene bunker-bombe postavljen je na internet od strane američkih snaga, dok SAD nagomilavaju svoje snage u Persijskom zalivu.

Američki teški strateški bombarder je prikazan kako leti na nepoznatoj lokaciji pre nego što snimak uspori i prikaže ispuštanje dva projektila. Bunker-bombe se zatim vide, kako eksplodiraju iznad planinske lokacije iz više uglova.

“B-2 ispušta dve GBU-57. Svako oružje teži 30.000 funti, sa visokom preciznošću, drži u opasnosti duboko zakopane ciljeve“, saopštila je "Vajtman" vazduhoplovna baza na video snimak koji je objavio pilot američkog bombardera.

Vreme objavljivanja video snimka dolazi u trenutku kada SAD nagomilavaju snage u Persijskom zalivu usred tenzija s Iranom. Zabrinjavajući razvoj nazvan je "psihološkim ratovanjem" od strane Islamske Republike, koja je obećala da će zaštititi svoj suverenitet svim neophodnim sredstvima.

S obzirom da Vašington još uvek nije potkrepio svoje tvrdnje da se Teheran priprema da "izvede ofanzivne operacije protiv američkih snaga i naših interesa" bilo kakvim dokazom, Donald Tramp je u petak osudio spekulacije o pripremama SAD za rat kao "lažne vesti".

BONUS VIDEO: Ekipa ESPRESA se provozala po novom neotvorenom koridoru

(Espreso.co.rs / vostok. rs/RT )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.