ISTRAŽITELJI ZGROŽENI HORORIČNIM SCENAMA: Pronađeno 35 tela zalivenih KISELINOM I ŽIVIM KREČOM!
Strašne scene u Gvadalahari, Foto: AP

strašno!

ISTRAŽITELJI ZGROŽENI HORORIČNIM SCENAMA: Pronađeno 35 tela zalivenih KISELINOM I ŽIVIM KREČOM!

Meksičke vlasti prošle nedelje su na širem području Gvadalahare na zapadu zemlje pronašle 35 tela u neobeleženim grobovima

Objavljeno:

Istražitelji su pretražujući kuće na jugoistoku Gvadalahare našli 27 tela, rekao je tužilac Herardo Solis na konferenciji za medije. Solis je rekao da istražiteljli na lokaciji traže još žrtava, a da su do sada identifikovana samo dva tela.

Državni tužilac je dodao da su u odvojenoj istrazi u centralnoj četvrti grada našli ostatke najmanje sedam osoba i da se rad na toj lokaciji odvija sporo zbog kiselina i žive sode kojom su tela uništena i zato sprečavaju istražitelje da rade duže od 20 do 30 minuta odjednom.

Još jedno telo je pronađeno jugoistočno od Gvadalahare gde su uhapšene i četiri osobe, rekao je Solis. Trenutno se u Meksiku 40.000 osoba vodi kao nestale. Prošle je godine u toj zemlji bilo 33.000 ubistava, većinom povezanih sa organizovanim kriminalom.

BONUS VIDEO:

TINEJDŽER (15) SLETEO S PUTA, PA SE ZAKUCAO U DRVO: Stravične scene sa mesta teške nesreće u Umčarima... Razbacani delovi mercedesa, krv na sve strane, komšije čule JAK UDARAC (UZNEMIRUJUĆI FOTO, KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.