MAKRON ZAGRMEO NA TRAMPA! Američki predsednik ovo još nije doživeo! JEDNA STVAR GA JE ZABOLELA!
Emanuel Makron i Donald Tramp, Foto: Printscreen / Youtube

oštro

MAKRON ZAGRMEO NA TRAMPA! Američki predsednik ovo još nije doživeo! JEDNA STVAR GA JE ZABOLELA!

Rešio da kaže šta mu smeta!

Objavljeno:

Teheran je u sredu dao Evropi 60 dana da osigura da su interesi Irana zaštićeni u okviru Zajedničkog sveobuhvatnog plana delovanja (JCPOA). Inače, Teheran je spreman da preduzme dalje korake na ukidanju JCPOA, upozorio je, prenose beogradski mediji.

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je u četvrtak da će Vašington biti odgovoran ako iranske vlasti odustanu od nuklearnog sporazuma. On će okriviti za neuspeh administraciju američkog predsednika Donalda Trampa. Makronova primedba sledi najavu ruskog Ministarstva inostranih poslova koje je ranije tog dana objavljena da SAD moraju da prekinu sve aktivnosti koje ometaju političku i ekonomsku saradnju drugih zemalja sa Iranom.

Godinu dana nakon povlačenja SAD iz nuklearnog sporazuma o ​​Iranu, Teheran je u sredu objavio da je delimično obustavio svoje obaveze u okviru sporazuma i dao Evropi 60 dana da osigura da su interesi Irana zaštićeni sporazumom. Inače, Teheran je spreman da preduzme dalje korake ka ukidanju Zajedničkog sveobuhvatnog akcionog plana (JCPOA). Istog dana, američki predsednik Donald Tramp uveo je sankcije za iranske metale, uključujući gvožđe, čelik, aluminijum i bakar.

BONUS VIDEO:

IZGLEDA KAO SAVRŠENO UMETNIČKO DELO, ALI KAD PRIĐETE BLIŽE... Ovaj portret krije neverovatne tajne! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.