Vraća mu za pušenje: Hilari tuče Bila Klintona kad god stigne! (FOTO)

Ona je ledena kraljica

Vraća mu za pušenje: Hilari tuče Bila Klintona kad god stigne! (FOTO)

- Bil nikada nije napadao osoblje, dok ona jeste. Ne samo da bi vas ponizila, trudila se da uništi ljude koji joj se ne sviđaju iza njihovih leđa - kažu saradnici Hilari
Objavljeno: 13:02h

Tokom predsedničke kampanje, Hilari Klinton uspela je da izgradi reputaciju opasnog protivnika u političkom ringu. Međutim, svedočanstva iz najnovije knjige "Klintonov rat protiv žena" autora Rodžera Stouna dokazuju da nisu samo republikanci jedini koji se plaše ove (domino) dame.

Naime, u knjizi pisac ističe kako je Klintonka često zlostavljala svog muža, ali i osoblje, među kojima su čak i agenti Tajne službe. Hilari, koja je nežnu stranu očigedno naučila samo da prikazuje u javnosti, privatno je bila prava "ledena kraljica", koja bije i naređuje, a nije se libila ni da koristi tupe predmete kako bi povredila Bila, dok ne bi počeo da krvari.
- Bil nikada nije napadao osoblje, dok ona jeste. Ne samo da bi vas ponizila, trudila se da uništi ljude koji joj se ne sviđaju iza njihovih leđa - prenela je svoje iskustvo bivša sekretarka za medije u Beloj kući Di Di Majers, dodavši da je Hilari besnela kada ljudi nisu delili njeno mišljenje, kao i da je bila izuzetno zavidna.
Za javnost, oni su nasmejani par. Ispostavilo se da su samo par odličnih glumaca.
- Postoji samo jedna Hilari Klinton: Ledena kraljica! To je prava Hilari. Ona koju gledate u kampanji je lažna - stoji u knjizi. (Espreso.co.rs / Klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.