PAPA FRANJA U STRAHU ZBOG NOSTRADAMUSOVOG PROROČANSTVA: Da li ga u Skoplju čeka HOROR?
Papa Franja stigao u Bugarsku, Foto: Printscreen/youtube

DA LI JE LEGENDA ISTINITA!?

PAPA FRANJA U STRAHU ZBOG NOSTRADAMUSOVOG PROROČANSTVA: Da li ga u Skoplju čeka HOROR?

Prema pisanju nekih medija u Srbiji Nostradamus je prorekao kako će papa stradati u Skoplju...

Objavljeno:

Zadovoljan sam što se nalazim u Bugarskoj, mestu susreta mnogobrojnih kultura i civilizacija, mostu između istočne i južne Evrope, zemlji dubokih hrišćanskih korena, kazao je papa Franjo u svom prvom govoru u Sofiji gde je stigao u nedelju ujutro. Papa Franjo se obratio predstavnicima civilnog društva u prisutnosti predsednika republike Rumena Radeva, i diplomatskom zboru i kazao kako je prošlo 30 godina od konca totalitarnog režima koji je “zarobljivao slobode i inicijative”. Ali sada se Bugarska suočava i sa masovnim odlaskom Bugara u druge europske države.

Tokom poslednje decenije iz Bugarske je izašlo više od dva miliona osoba u potragu za novim poslovima. "Istodobno Bugarska, kao i druge države Starog kontinenta, mora voditi računa s onim što se može nazvati novom demografskom zimom s posledicom smanjenja poverenja u budućnost. Pad broja novorođenih zajedno s emigracijom dovodi do ispražnjavanja gradova i sela. Osim toga Bugarska se suočava s fenomenom imigranata koji beže s ratnih prostora i siromaštva, te žele doći do bogatih evropskih delova", kazao je Franjo i dodao: "Vama koji poznate dramu emigracije usuđujem se da sugerišem da ne zatvorite oči, srca i ruke onima koji kucaju na vaša vrata".

foto: Printscreen / Youtube

Na putu u Bugarsku, što je njegovo četvrto putovanje u ovoj godini, Franjo je pozdravio novinare u avionu i zahvalio im se na njihovu radu, a onda se sa svakim rukovao. To je bila prilika i da mu se nešto daruje ili kratko pita. Dolaskom u Bugarsku, a tokom ovog trodnevnog pohoda u utorak će biti u Skoplju, a zatim planira posetu Rumuniji, papa Franjo se približava Rusiji. Sve ste bliže Rusiji, primetila je ruska novinarka Vera Scherbakova, a papa Franjo je rekao: “Moram skočiti”.

Prema pisanju nekih medija u Srbiji Nostradamus je prorekao kako će papa stradati u Skoplju. "Rimski prvosvešteniče, čuvaj se da se ne približiš mestu koji zapljuskuju dve reke, jer ćeš tu krv proliti, ti i tvoji, u mesecu kad cvetaju ruže", navodno je prorekao Nostradamus, prema pisanju srpskih medija, te se naglašava kako su u Skoplju dve reke, Vardar i Treska, a spominje se i da je srpski car Dušan okrunjen u Skoplju u 14. veku. Među novinarima u papinoj pratnji prepričava se i to Nostradamusovo proročanstvo.

BONUS VIDEO:

ŠEŠELJ DRŽI OTADŽBINSKI KONGRES POD ŠATROM U HRTKOVCIMA: Poručio da nema šta da krije od naroda, pa otvorio skup himnama Srbije i Rusije! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.