Sramni priručnik: Nemci objašnjavaju migrantima kako da imaju seks (FOTO)

zvanično uputstvo

Sramni priručnik: Nemci objašnjavaju migrantima kako da imaju seks (FOTO)

Uputstva se mogu pročitati na 13 jezika (između ostalog, na arapskom, turskom i ruskom), a razvrstana su po kategorijama: telo, planiranje porodice i trudnoća, infekcije, seksualnost, odnosi i osećanja, prava i zakoni
Objavljeno: 15:36h

Novi projekat nemačke Savezne centrale za zdravstveno prosvećivanje ima za cilj da uputi migrante u tajne seksualnosti i ljubavi. Osim što nude relativno bezazlene formulacije (“Seks je više od polnog odnosa. Sastavni deo seksa su, između ostalog, i ljubljenje, maženje i oralni seks”), autori detaljno opisuju seksualne poze, različite tehnike, korišćenje pojedinačnih delova tela, a da ne bude zabune, tekst je propraćen odgovarajućim crtežima. Profit za domaći: BMW zaradio 6 milijardi evra u prošloj godini (FOTO) - Tokom seksa nije važna samo pravilna tehnika. Važno je i da vodite računa o osećanjima i željama partnera, da ste bliski, kao i da obezbedite odgovarajuću atmosferu - navodi se na onlajn-portalu “zanzu”, na kome izbeglice u Nemačkoj od februara mogu da se obaveste o seksualnim pozama, tehnikama, ali i o homoseksualnosti.

Promo
- Seks se može upražnjavati samo uz uzajamu saglasnost i ako ste za to osećate spremnim - stoji, između ostalog, u onlajn priručniku pod punim nazivom “zanzu - moje telo u slici i reči”. Uputstva se mogu pročitati na 13 jezika (između ostalog, na arapskom, turskom i ruskom), a razvrstana su po kategorijama: telo, planiranje porodice i trudnoća, infekcije, seksualnost, odnosi i osećanja, prava i zakoni. - Možete da stimulišete bradavice i anus partnera jezikom - navodi se u jednom uputstvu. Za vaginalni seksualni odnos možete da koristite i objekte kao što je vibrator.
Promo
List “Zidojče cajtung” navodi da je ideja potekla iz Belgije. Pre svega izbeglice koje još ne borave dugo u Nemačkoj ovde imaju mogućnost diskretnog i neposrednog pristupa znanjima iz ove oblasti - objasnila je Elke Ferner iz nemačkog Ministarstva za porodicu.
Promo
Uputstva, međutim, pre svega, ukazuju na to da seksualni odnos treba da bude dobrovoljan čin. - Ne postoje pravila koja definišu šta jeste dobar seks, a šta nije. Predstave o tome se razlikuju od čoveka do čoveka - objašnjava se na portalu. Razgovarajte o tome dokle želite da idete. Ne morate da radite sve, niti da u svemu uživate. (Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.