Mnogo love za Elizabetu: Koliko para treba da biste proslavili kraljičin rođendan? (FOTO)

monarhisti štede kintu

Mnogo love za Elizabetu: Koliko para treba da biste proslavili kraljičin rođendan? (FOTO)

U ovoj prodavnici možete da pronađete bilo šta sa kraljevskim amblemima i kupite najbolji poklon za njeno veličanstvo. I cene su na "nivou"
Objavljeno:

Iako ima nešto više od mesec dana do najveće proslave u Velikoj Britaniji, priča o zaradi na kraljičinom devedesetom rođendanu je u punom jeku. Promovisanjem skupe kolekcije, koja je gotovo svima van domašaja, prodavnica Kraljevske fondacije želi da ljudi učestvuju u proslavi rođendana Elizabete II 21. aprila. Kraljica kao stend-ap komičar: Fora Elizabete II izazvala opšti smeh u sali (VIDEO) Ali, koliko novca je potrebno porodici da popije tradicionalni čaj u pet? S obzirom da jedna šoljica kineskog porculana košta 55 funti, trebaće im bar 200 funti za proslavu, a najeftinija je 25 funti.

Printscreen/Royal Collection Trust
Ukoliko se neko odluči za tanjir od 25 cm treba da izdvoji oko 95 funti, a pored toga može se naći mnogo suvenira, nakita, amblema sa grbom kraljevske porodice. Fondacija se nada da će na suvenirima fondacija zaraditi više nego prethodnih godina, budući da su imali pad u prihodu. Sa neverovatnih 17.5 miliona funti iz 2013. godine, prethodne su zaradili 14 miliona, a čak je i poseta različitim kraljevskim atrakcijama, poput Bakingemske palate, smanjila prihod za 82.000 funti. (Espreso.co.rs / Independent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.