ŽELIM SAMO DEVOJČICE OD 12 GODINA, ZATO NISAM BIO SA ŽENOM OD 1997! Poznati pevač otkrio SVOJU SRAMOTU!
Voli maloletnice i želi brrak sa njima, Foto: Printscreen Youtube

šokirao!

ŽELIM SAMO DEVOJČICE OD 12 GODINA, ZATO NISAM BIO SA ŽENOM OD 1997! Poznati pevač otkrio SVOJU SRAMOTU!

Ženio se tri puta, a nijedan brak nije trajao duže od tri godine!

Objavljeno: 09:02h

Pj Probi šezdesetih godina prošlog stoleća stekao je popularnost kao pop muzičar, ali bizarne i jezive priče iz njegovog privatnog života obeležile su mu karijeru.

80-godišnjak punog imena Džejms Markus Smit, koji se proslavio se hitovima "Hold Me", "Somewhere" i "I Will", u Velikoj Britaniji održava oproštajnu turneju, a u nedavnom intervjuu povodom iste za Daily Mirror je priznao kako ga privlače maloletnice i kako zbog toga više ne planira da ima ozbiljnije ljubavne odnose.

"Ne planiram više da se ženim, jer ne smem da budem sa curama od 12, 13 i 14 godina. To je i razlog zašto poslednje 22 godine nije imao vezu, ali i zašto ne koristi online servise za upoznavanje ljudi", rekao je PJ Proby i svojim rečima zgrozio i šokirao obožavatelje.

Bio je veoma popularan
Bio je veoma popularan foto: Printscreen Youtube

"Sviđaju mi se mlade cure koje tako lepo izgledaju, ali i to nosi svoj teret. Poslednja žena u mom životu bila je maloletna, a nju sam upoznao 1997. godine. Mislim da je to bilo to, jer su takve veze ilegalne", istaknuo je muzičar i dodao da nikada nije samo izlazio sa maloletnicama nego ih je radije ženio.

Tako se kroz život ženio tri puta, a nijedan od njegovih brakova nije trajao duže od tri godine. Takođe, samo jedna od njegovih bivših supruga je prilikom stupanja u brak bila punoletna.

Prva devojka sa kojom je stao pred oltar bila je tada 16-godišnja Marianne Adams, a nakon što su se razveli, oženio je Džudi Hovard kojoj je tada bilo tek 16 godina. Poslednja odabranica sa kojom se okušao u bračnim vodama bila je Dulče Tejlor koja se za PJ-a udala sa 21 godinom.

Voli maloletnice
Voli maloletnice foto: Printscreen Youtube

Kako bi opravdao svoje preferencije, pevač je pokušao da objasni zbog čega je toliko zaluđen mladim devojkama. "Odrastao sam u Teksasu gde se većina devojka uda do 12. godine", objasnio je. Iako ga privlače maloletnice, pevač je neko vreme ljubio 45-godišnju voditeljku Luci Vorsli, ali, kako kaže, samo zato što je izgledala kao da je znatno mlađa.

Uz šokantnu istinu o tome da voli mlade devojke, pevač je javnost iznenadio i priznanjem da je devedesetih godina imao problema sa alkoholom zbog čega je pio i do pet boca viskija na dan. Nakon toga, preživio je i srčani udar koji je ostavio vrlo teške posledice.

Naime, nakon njega ponovno je morao da uči da učiti da hoda i da govori pa je njegova karijera pala u drugi plan. Naposletku, priznao je kako ne veruje da će živeti još dugo i da je zahvalan što je uspeo da dogura do 80.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.