OVAJ ČOVEK SE RAZOČARAO IZGLEDOM NOVOROĐENE ĆERKE, GOVORIO JE DA JE RUŽNA! Onda se njihov život pretvorio u pakao
Otac žalio što mu se rodila ćerka, Foto: Shuterstock

STRAŠNA ISPOVEST

OVAJ ČOVEK SE RAZOČARAO IZGLEDOM NOVOROĐENE ĆERKE, GOVORIO JE DA JE RUŽNA! Onda se njihov život pretvorio u pakao

Jedna žena je otkrila šokantnu priču

Objavljeno:

Godinama u nazad čuveni britanski portal The Sun ima rubriku u kojoj njihova poznata kolumnistkinja odgovara na pitanja čitalaca i rešava njihove privatne probleme - od najbanalnijih do najintimnijih.

Tako je i stiglo i pismo očajne majke dve male devojčice. U pismu su se pronašle mnoge majke ženske dece, pa je ova tužna priča veoma brzo "prešlo" granice Velike Britanije i našlo se na profilima društvenih mreža širom sveta. Naime, kada je nesrećna žena i drugi put na svet donela devojčicu, njen život se pretvorio u noćnu moru. Ovo je njeno pismo i njena priča:

- Draga Didra, moj suprug našu ćerku opisuje kao strašnu egocentričnu divu, a ona ima samo šest meseci. Imamo i stariju ćerku koja ima tri godine. Kada se ona rodila, on je bio vidno razočaran što se nije rodio dečak i govori da je ružna. Samo sam se ja budila noću da je hranim, sama sam sve radila po kući i uz to kuvala za sve nas. Onda je izrazio želju da imamo i drugo dete i obećao da će se više truditi. Kada se i drugi put rodila devojčica, on nije mogao da sakrije razočarenje. On ima 40 godina, a ja 37. Osim što je nemaran prema ćerkama, bezobrazan je i prema meni - sve vreme sam na granici da "puknem". Kada je jednom zbog posla odsustvovao dve nedelje, u kući je sve bilo savršeno. Sada se pitam, da li treba da ga izbacim iz kuće?

Kako je i običaj, gospođa Didra dala joj je i savet koji glasi: - Nerado kažem da biste trebali da izbacite iz kuće oca svoje dece, ali bojim se da poruke i tenzija koju vaše devojčice upijaju nije dobra za njih. I pored sve te teskobe u kojoj živite, bojim se i za njihovu sigurnost. Ako mu i kažete da mora da se iseli, možda će se on radikalno promeniti. Ali nekako ne verujem u to. Neće biti lako šta god da odlučite i šta god da se dogodi, stoga potražite podršku. Obratite se vašem lekaru opšte prakse da vam pomogne ili sami potražite pomoć stručnjaka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/pult24.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.