IMALA NEIZLEČIVI RAK, A ONDA JE REŠILA DA RIZIKUJE: Ubrizgali joj opasan virus, a bolest NESTALA za 2 dana! (VIDEO)
Kada je saznala od čega boluje usledila su zračenja, odnosno hemoterapije koje je ona loše podnosila..., Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

IMALA NEIZLEČIVI RAK, A ONDA JE REŠILA DA RIZIKUJE: Ubrizgali joj opasan virus, a bolest NESTALA za 2 dana! (VIDEO)

Kada je saznala od čega boluje usledila su zračenja, odnosno hemoterapije koje je ona loše podnosila...

Objavljeno:

Stejsi Erholc je žena kojoj je dijagnostikovan rak krvi. Igrala je na kartu „sve ili ništa“ i pobedila ovu opaku bolest. Naučnici već odavno znaju da male boginje mogu da pobede ćelije raka, ali su na klinici Majo pokazali koliko je zapravo ovo moćno oružje.

Kada je saznala od čega boluje usledila su zračenja, odnosno hemoterapije koje je ona loše podnosila. Sam taj proces lečenja puno je mučan za pacijente. Stejsi je imala i dve transplatacije matičnih ćelija. Pored svega toga problem se vraćao iznova. Doktori su joj rekli da više nema nade sem da probaju sa velikom dozom virusa malih boginja. Tako je i bilo, Stejsi je pristala. Nakon što su joj ubrizgali dozu zabolela je glava i dobila je visoku temperaturu nakon 5 minuta. Zatim je usledilo povraćanje i drhtavica.

Nakon 36 sati tumor je nestao, a bio je veličine loptice za golf, na njenom čelu. Nakon dve nedelje u celom njenom organizmu nije bilo kancera. Stejsi je govorila da je ovo bio najlakši tretman koji je imala. To je izjavila 2014. godine. Stejsi je i danas živa i zdrava. Na svojim predavanjima govori da je bila spremna da umre, ali ipak nije.

Pacijenti oboleli od raka su podvrgnuti hemoterapijama i zračenjima koja su toksična. Osim toga, toliko vremena i novca trošite na te terapije, da vas to potpuno iscrpi. Ova druga vrsta terapije, u kojoj vam ubrizgaju virus, bila je veoma intenzivna, ali za 24 sata bi sve bilo gotovo i mogla sam da napustim bolnicu“, kaže Stejsi.

Naučnici iz klinike Majo da se „viroterapija“ koristi na pacijentima obolelih od raka, ali je ovo prvi slučaj da se povukao rak koji se proširio po celom telu. Misle da su uspeli jer su povećali dozu u odnosu da druge rekao je vodeći autor studije Stiven Rasel. Viruš boginja pravi to dase ćelije raka spoje i eksplodiraju, kaže Anđela Dispenzieri sa kilinike Majo.

Oni se nadaju da će pronaći lek za rak. Što se tiče ove terapije problem može biti ako je osoba vakcinisana protiv boginja. Stejsi je imala sreće jer nije imala antitela zato što je dva puta prošla kroz transplatacije. Oni koji su vakcinisani , njihova antitela napadaju virus.

BONUS VIDEO:

Ćerka Donalda Trampa ispred muzeja Nikole Tesle!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.