UBIJENA 3 AMERIČKA VOJNIKA, DELOVI TELA LETELI NA SVE STRANE! Strahovita osveta džihadista Islamske države! (VIDEO)
Prizor na ulicama Sirije!, Foto: Printscreen / Youtube

ZASTRAŠUJUĆE!

UBIJENA 3 AMERIČKA VOJNIKA, DELOVI TELA LETELI NA SVE STRANE! Strahovita osveta džihadista Islamske države! (VIDEO)

Sirijska opservatorija za ljudska prava (SOHR) potvrdila je da je bombaš samoubica ciljao dva vozila američkih snaga i SDF

Objavljeno:

Improvizovana eksplozivna naprava u vozilu za samoubilački napad (SVBIED) eksplodirala je na glavnom putu u predgrađu severnog grada Manbidža, koji je pod kontrolom Sirijskih demokratskih snaga (SDF).

ID je odmah preuzela odgovornost za napad i javila da je jedan od bombaša samoubica ciljao na zajednički konvoj SDF-a i koalicionih trupa pod vođstvom SAD. Novinska agencija terorističke grupe Al-Amak tvrdi da su u napadu ubijena tri pripadnika američke službe.

- Konvoj je bio meta napada i mučeništvo boraca na putu Manbidž-Al Bab kada je poginulo nekoliko pripadnika američke vojske - saopštio je Amak.

Sirijska opservatorija za ljudska prava (SOHR) potvrdila je da je bombaš samoubica ciljao dva vozila američkih snaga i SDF. Međutim, nadzorna grupa je javila da su u napadu povređena samo dva borca SDF-a.

Pre manje od dva meseca, bombaš samoubica ID razneo se ispred restorana u centru Manbidža ubivši četiri pripadnika američke vojske. To je bio najveći gubitak Koalicije od početka rata protiv ID.

Koalicija koju predvode SAD i SDF još nisu komentarisali tvrdnje ID. Obe strane ne priznaju takve napade, osim ako su pripadnici američke službe povređeni ili ubijeni.

BONUS VIDEO:

KURIR NA LICU MESTA! DRŽAVNI VRH STIGAO OVOG JUTRA SA PATRIJARHOM SPC O KOSOVU (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.