TEŠKO IZVREĐALI MRTVOG STIVA IRVINA NA DAN KADA JE ROĐEN! Sve počelo zbog Gugla, tviteraši BESNI! (FOTO)
PETA kritikovala Gugl zbog Stiva Irvina, Foto: Printscreen/youtube, Printscreen/Twitter

sukob na tviteru

TEŠKO IZVREĐALI MRTVOG STIVA IRVINA NA DAN KADA JE ROĐEN! Sve počelo zbog Gugla, tviteraši BESNI! (FOTO)

Na Guglu se u petak moglo videti nekoliko crteža posvećenih Irvinu koji su prikazivali Stiva kako traži krokodile i hrani životinje

Objavljeno:

PETA je razbesnila društvene mreže nakon što su iskritikovali Gugl jer je na rođendan Stiva Irvina posvetio doodle popularnom "lovcu na krokodile" koji je poginuo 2006. godine.

Na Guglu se u petak moglo videti nekoliko crteža posvećenih Irvinu koji su prikazivali Stiva kako traži krokodile i hrani životinje. Na to se oglasilo Najpoznatije svetsko udruženje za zaštitu životinja PETA i iskritikovao Gugl zbog posvete.

Poručili su da je "Irvin preminuo dok je uznemiravao ražu" i da "Google Doodle" posvećen njemu "šalje pogrešnu i opasnu poruku". Dodali su i da se "Irvin nije ponašao kao pravi stručnjak za životinjski svet". Napisali su i da je "zlostavljanje vući egzotične životinje po TV talk showovima i terati ih da nastupaju kao što je to činio Stiv Irvin".

Tviter su veoma brzo preplavile reakcije, a većina je bila negativno usmerena prema PETA-i. 70 hiljada komentara skupilo se ispod njihove prve objave na Tviteru.

"Gotovi ste", "Stiv je bio predivan čovek", "Da bar možemo menjati sve aktiviste PETA-e za Stiva Irvina. Svet bi bio lepše mesto", "Njegova žena još uvek radi divne stvari, čak je i Dejvid Atenboro dao posthumnu nagradu Stivu. Znam čije mišljenje ja cenim", bili su samo neki od komentara.

"Mrtav je, prestanite da budete kreteni bez poštovanja", javio se i Den Bilzerijan.

"Stiv Irvin je uradio više za životinje i planetu nego što je većina ljudi", Hvala PETA što si nas ujedinila u mržnji prema vama", nastavili su tviteraši sa ljutitim porukama.

Zatim su shvatili i da uz hashtag #donate PETA objavljuje automatsku poruku koja poziva i zahvaljuje na donaciji pa su svi počeli da koriste taj hashtag da bi pozvali ljude da zapravo doniraju ZOO-u koji vodi Irvinova porodica.

BONUS VIDEO: KAKO GA JE PROGUTALA U SEKUNDI! Zaprepastićete se kada vidite kojom brzinom zmija guta jaje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.