Droga oterala nemačkog političara u penziju! (FOTO)

PROSTO I JEDNOSTAVNO

Droga oterala nemačkog političara u penziju! (FOTO)

Poslanik Zelenih u Bundestagu Folker Bek povukao se sa svih funkcija pošto mu je prilikom policijskog pretresa u Berlinu pronađen tzv. kristal met
Objavljeno:

Ugledni političar nemačke stranke Zelenih i dugogodišnji poslanik u Bundestagu Folker Bek povukao se sa svih političkih funkcija u Parlamentu nakon što je kod njega pronađena droga, kristalni metamfetamin, prenosi Anadolu Agency (AA). Da li je i ovo zapadna propaganda? Severna Koreja se bogati proizvodeći kristal met! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Dnevnik Bild navodi kako je Bek podneo ostavku nakon što je kod njega pronađena droga. - Mogu samo da kažem da sam se uvek zalagao za liberalnu politiku prema drogama. O optužbama koje su uperene protiv mene moj advokat će se oglasiti u dogledno vrijeme - naveo je Bek u kratkom saopštenju na svojoj internet stranici.

Nemačkog političara je navodno u utorak navečer u Berlinu zaustavila policija kada je kod njega tom prilikom pronađeno 0,6 grama kristalnog metamfetamina. Državno tužilaštvo u Berlinu je potvrdilo ove navode, ali nije preciziralo o kojoj drogi se radi. Poslanički klub Zelenih u Bundestagu je saopštio kako poštuje odluku svog zastupnika o povlačenju s brojnih funkcija i kako ne želi ugrožavati privatni život političara. Inače, kristalni metamfetamin je sintetička droga koja stvara brzu ovisnost. (Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.