SINA SU ZAKOPALI ŽIVOG U SNEG: Dečaka (7) su pre toga brutalno tukli jer nije znao da recituje Bibliju
Ubica Timoti Haušulc, Foto: Youtube printscreen

čedomorstvo

SINA SU ZAKOPALI ŽIVOG U SNEG: Dečaka (7) su pre toga brutalno tukli jer nije znao da recituje Bibliju

Nesrećno dete je umrlo prošle godine u aprilu, u Viskonsinu nakon što su ga "kaznili" jer nije znao da citira 13 biblijskih stihova

Objavljeno:

Smrt Itana Haušulca (7) dovela je do hapšenja tri osobe, među kojima su jedan tinejdžer i Itanovi staratelji Timoti Haušilc i Tina Mekiver-Haušulc.

Nesrećno dete je umrlo prošle godine u aprilu, u Viskonsinu nakon što su ga "kaznili" jer nije znao da citira 13 biblijskih stihova.

Uhapšeni tinejdžer je 15-godišnji sin Timotija Haušulca, javlja Independent.

- Timoti je Itanu za kaznu naredio da nosi težak drveni trupac, težak otprilike kao dve trećine telesne težine Itana, a sve je posmatrao Timotijev 15-godišnji sin- saopštila je policija i dodala da je sve trajalo oko sat, sat i po vremena.

U tom je vremenu 15-godišnjak tukao, udarao i gurao Itana. Više puta ga je gurnuo na tlo i na prsa mu stavio teško drvo.

- Stajao je na njemu dok je Itan ležao licem u lokvi. Najzad ga je potpuno zakopao u sneg. Timoti i Tina su ga kasnije odvezli u bolnicu, ali tamo su lekari mogli samo da ga proglase mrtvim.

Timoti je optužen za ubistvo i još pet drugih prekršaja. Njegova je supruga optužena zbog toga što nije sprečila zlostavljanje dečaka i da je namjrno učestvovala u tome.

15-godišnjak je pak optužen za ubistvo i još šest prekršaja.

Tinejdžer je navodno policiji rekao da nije učinio ništa što bi Itanu moglo da uzrokuje telesne povrede, ali kasnije je rekao i da ga je udario oko sto puta. Priznao je i da je dečaka zakopao 'u njegov vlastiti maleni snežni sanduk'.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.