DEVOJKA (22) UBEDILA MALOLETNICU DA PRODA NEVINOST NA NETU: Otišla je kod KLIJENTA, i onda ju je oblio HLADAN ZNOJ
Prostitucija, ilustracija, Foto: AP

pa vi vidite

DEVOJKA (22) UBEDILA MALOLETNICU DA PRODA NEVINOST NA NETU: Otišla je kod KLIJENTA, i onda ju je oblio HLADAN ZNOJ

Neimenova devojka stara 22 godine je pokušala da posreduje u prodaji nevinosti devojčice stare 15 godina, za koju je tražila skoro 10.000 dolara

Objavljeno:

Žena mlađih godina iz Sankt Peterburga pokušala je da unovči nevinost maloletne devojčice koju je upoznala na internetu. Ona je čak uspela posredstvom oglasa i da nađe "velikodušnog kupca" u Moskvi, međutim, ispostavilo se na kraju da je to bila vešta akcija policije u kojoj je ona uhapšena.

Neimenova devojka stara 22 godine je pokušala da posreduje u prodaji nevinosti devojčice stare 15 godina, za koju je tražila skoro 10.000 dolara. Kako se navodi, ona je uspela da pronađe i bogatog kupca sa koim je dogovorila sve detalje oko susreta.

Prema izjavi policajaca, ona je zamolila klijenta da ne zadržava devojku previše kad se posao obavi, pošto, kako je rekla, devojčica ima stroge roditelja zbog čega mora da dođe kući na vreme.

Ona je uhapšena u trenutku predaje novca kada je u ruke uzela 9.700 dolara od policajca na zadatku i prilikom privođenja se nije opirala. Kada su je priveli u stanicu, branila se činjenicom da je samo htela da pomogne devojčici, ali te njene reči policija je odbacila kao laž, pošto su prilikom pretresa kod nje pronašli kartu i dokumenta, što je impliciralo da se spremala za beg.

Takođe, ona je detektivima priznala da je devojčicu vrbovala preko društvenih mreža. Nemienova devojka se trenutno nalazi u pritvoru gde će se suočiti sa krivičnom prijavom zbog uključivanja maloletnice u prostituciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.