PRONAŠAO JE SEF NA DNU JEZERA: Kada je video šta je unutra nije mogao da se obuzda od SREĆE! (VIDEO)
Unutra je bila plastična vrećica u kojoj su bili novac, kreditne kartice i još neke stvari, poput džepnog sata, prstenja i narukvica, Foto: Print Screen Youtube

lov na blago

PRONAŠAO JE SEF NA DNU JEZERA: Kada je video šta je unutra nije mogao da se obuzda od SREĆE! (VIDEO)

Okeani i jezera skrivaju mnoge tajne, a brojni YouTuberi sve češće ih istražuju, pri čemu neretko nailaze na neobična otkrića

Objavljeno:

Grupa znatiželjnih ronilaca iz Danske ostala je iznenađena kad je pronašla sef na dnu jezera, a zatim se oduševila kad je otkrila što je bilo unutra.

Okeani i jezera skrivaju mnoge tajne, a brojni YouTuberi sve češće ih istražuju, pri čemu neretko nailaze na neobična otkrića. Krajem novebra na danskom YouTube kanalu Ideate pojavio se snimak koji je mnoge zaintrigirao.

Naime, jedan od ronilaca iz jezera je izvukao sef i vidno uzbuđen odmah ga otvorio. Unutra je bila plastična vrećica u kojoj su bili novac, kreditne kartice i još neke stvari, poput džepnog sata, prstenja i narukvica.

Inače, lov na blago ili treasure hunt postao je vrlo popularan kod YouTubera, a osim brojnih ronilaca koji traže stvari po jezerima i rekama, puno pažnje privlače i emisije kao što su Skladišni ratovi, u kojima ljudi licitiraju za napuštena skladišta s nadom da će unutra pronaći nešto vredno, što se neretko i dogodi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.