ĆERKA MILIJARDERA KRENULA NA PUT OKO SVETA PA NESTALA: Očajni otac molio za pomoć u suzama! (VIDEO)
Nestala na svoj 22. rođrndan, Foto: Printscreen/Facebook

Tragično

ĆERKA MILIJARDERA KRENULA NA PUT OKO SVETA PA NESTALA: Očajni otac molio za pomoć u suzama! (VIDEO)

Njoj se gubi svaki trag 1. decembra kada je stigla u Ouklend, koji je bio jedna od stanica na njenom proputovanju svetom

Objavljeno:

Misteriozni nestanak Grejs Melajn (22), turistkinje iz Eseksa, dalje potresa novozelandsku i britansku javnost.

Njoj se gubi svaki trag 1. decembra kada je stigla u Ouklend, koji je bio jedna od stanica na njenom proputovanju svetom. Policija je pregledom sigurnosnih kamera utvrdila da je zadnji put viđena sa jednim muškarcem ispred hotela, a onda joj se gubi svaki trag.

- Nažalost, verujemo da je gospođica Melajn u velikoj opasnosti - saopštila je policija.

Danas je njen otac Dejvid Melejn (60), građevinski milijarder, stigao je na Novi Zeland i održao konferenciju za javnost na kojoj nije mogao da sakrije suze.

- Poslednji put smo se čuli 1. decembra i strašno smo zabrinuti. Ona je predivna, otvorena, ljubazna, ćerka koja obožava svoju porodicu - kroz suze je procedio Melajn.

- Nikada nije prošlo toliko vremena, a da se ne čujemo. Na Novi Zeland stigla je 20. novembra i bombardovala nas je fotografijama i pričama sa svojih avantura - rekao je otac nestale devojke.

- Strašno smo uznemireni i ne mogu da vam opišem kroz šta prolazimo - poručio je otac, a onda se potpuno slomio pred svima

Nestala je dan pre svog rođendana, a njen brat Declen objavio je emotivni video u kojem moli vlasti da naprave sve kako bi se 'njegova sestra vratila kući'.

Njen drugi brat Majkl rekao je da je Grejs pre Novog Zelanda bila u Peruu u sa grupom, ali da je odlučila da sama ode na Novi Zeland.

- To je bio njen san, da obiđe svet - rekao je Majkl.

Ona je ostavila poslednju poruku na društvenim mrežama dan pre nego što je nestala.

- Mislim da me je putovanje promenilo. Kupila sam samo neke farmerke - napisala je na Tviteru.

Policija je poručila kako nastavlja potragu za Grejs, a neutešna porodica moli sve za pomoć kako bi se njihova ćerka, koja je nedavno diplomirala i odlučila da se počastiti putem oko sveta, vratila u njihov zagrljaj.

(Espreso.co.rs/ DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.