PRIJAVILA NESTANAK SVOJE ĆERKE A ZATIM DOBILA UŽASAN POZIV: Vaša ćerka je...
Misterija nestanka Austrijanka Trudie Adams traje već 40 godina. Devojka je nakon tuluma tražila prevoz do doma, Foto: Printscreen/facebook

strahota

PRIJAVILA NESTANAK SVOJE ĆERKE A ZATIM DOBILA UŽASAN POZIV: Vaša ćerka je...

Izašla je iz kuće i počela tražiti prevoz, nekoga da je odveze do doma s obzirom na to da tada javni prevoz nije bio toliko čest...

Objavljeno: 10:55h

Misterija nestanka Austrijanke Trudi Adams traje već 40 godina.

Devojka je nakon žurke tražila prevoz do kuće, ali niko je više nije video. Slični slučajevi događali su se i ranije, ali niko nije reagovao.

Trudi Adams (18) nestala je kada se vraćala s žurke prema kući u Njuportu 1978., a zagonetka oko njenog nestanka nikada nije rešena.

Izašla je iz kuće i počela da traži prevoz, nekoga da je odveze do kuće s obzirom na to da tada javni prevoz nije bio toliko čest. Nešto nakon ponoći njen dečko Steven Noris video je kako ulazi u bež kombi koji nije imao prozore. To je zadnji put da ju je iko od njenih bližnjih video, piše The Mirror.

Kada se nije vratila kući, njena porodica je nestanak prijavila policiji. Pet dana nakon nestanka, njena majka Koni dobila je zastrašujući poziv.

- Trudi je mrtva. Pronaći ćete je na pola puta do Mona Vale. To je bila nesreća - rekao je glas. Istu stvar je nepoznati počinitelj javio i policiji, no Trudi nikada nisu pronašli.

Iako ni četiri istrage nisu mogle shvatiti šta se dogodilo, a grobar je zaključio da je devojka verovatno umrla u lošoj avanturi kojoj je usledilo prekrivanje dokaza, vlasti i dalje pokušavaju rešiti njen slučaj.

Nova istraga tvrdi da se radi o brojnim zataškavanjima. Pre nego što je Trudi zauvek nestala, brojne žene javljale su policiji da ih je neko, upravo na mestu gde je njeno telo navodno trebalo biti, pokušao silovati i oteti. Policija je prvu prijavu dobila 1971. godine, a devojke su navodno imale zavezane oči i ruke, držalo ih se na nišanu i seksualno zlostavljalo.

- Silovanja su bila toliko brutalna da ni sama policija ne želi u javnosti govoriti o tome - rekli su iz emisije Unravel televizije ABC koja se bavi takvim slučajevima.

Jedino što su iz policije mogli potvrditi je da sumnjaju kako se radi o dvojici muškaraca koji su oteli Trudi, a seksualno su zlostavljali brojne druge devojke. Tvrde da su sigurni kako postoji još devojaka koje su doživele sličnu stvar i nisu ju prijavile te nude 250 hiljada austrijskih dolara za informaciju koja bi mogla rešiti taj slučaj.

Nažalost, njena majka Koni preminula je pre deset godina i nikada nije saznala što se dogodilo s njenom ćerkom. Njen suprug rekao je novinarima kako je umrla od "slomljenog srca".

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs / 24 Sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.