DEČAK (11) UŠAO U POGREŠAN AUTOBUS i RASPLAKAO SE! Prišli su mu nepoznati momci i uradili ono čemu se ni sam klinac nije nadao
Foto: Pixabay/Ilustracija

HUMANOST

DEČAK (11) UŠAO U POGREŠAN AUTOBUS i RASPLAKAO SE! Prišli su mu nepoznati momci i uradili ono čemu se ni sam klinac nije nadao

Mališan ušao u pogrešan autobus i otišao u njemu nepoznati pravac

Objavljeno: 14:18h

Trojica starijih dečaka ugledali su jedanaestogodišnjaka kako prvog dana škole plaće na autobuskoj stanici u Liverpulu. Preplašeni da detetu nije dobro, odmah su mu prišli i upitali ga zašto plače. Tada im je dečak otkrio da se izgubio!

Mališan je rekao da je slučajno ušao u pogrešan autobus i da je otišao u nepoznati deo grada i da više ne zna kako da se vrati kući. Dečak kod sebe nije imao mobilni telefon, a broj svoje majke nije znao napamet. Oni su mu potom predložili da uzme taksi do kuće, a dečaka je to još više rasplakalo jer jedva da je u džepu imao i za užinu.

Trojica momaka su se pogledali, a potom otvorili novčanike i dali dečaku oko 1.500 dinara kako bi mogao da plati taksi do drugog dela grada. Oni su nakon ovog humanog čina otišli u svom pravcu, a za sve se saznalo kada je majka dečaka postavila status na Fejsbuku u kojem se zahvaljuje mladićima na nesebičnoj pomoći.

- Samo znam da se jedan od njih zove Tom. Ako prepoznajete ko je, zahvalite mu se. I njegovim roditeljima, da znaju kakvog su mladića odgajili, napisala je majka.

Ubrzo se na status majke oglasila Tomova sestra, koja je rekla da je veoma ponosna na svog brata.

-Prijatelji su počeli da me taguju, Tom je moj brat, hvala vam na ovako divnim rečima, rekla je sestra Kejti.

BONUS VIDEO

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.