IMANJE HORORA KRILO JE JOŠ STRAŠNIJU TAJNU: Otkiveno kako je umro DEČAK (3) koji je zakopan u dvorištu, izgladnela deca sve ispričala!
Foto: Reuter

SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SAD

IMANJE HORORA KRILO JE JOŠ STRAŠNIJU TAJNU: Otkiveno kako je umro DEČAK (3) koji je zakopan u dvorištu, izgladnela deca sve ispričala!

11 dece trenirano je da ubijaju

Objavljeno:

Policija je nedavno uhapsila pet osoba za koje sumnjiče da su zlostavljali 11 dece na imanju u Nju Meksiku, a na posedu su pronađeni i ostaci dečaka za kojeg se veruje da je preminuo u ritualu.

Petoro uhapšenih je poreklo da su zlostavljali decu koja su bila vidno neuhranjena.

Njihova odbrana je tvrdila da su diskriminisani zato što su Muslimani, ali tužioci su to porekli. Ipak, sudija im je odobrio kauciju.

Policija je upala na izdvojeno imanje u pustinji u blizini mesta Amalia. Oni su zapravo tražili nestalog dečaka Abdul-Gani Vahhaja (3), međutim on nije bio među 11 spašene dece. Ali, ostaci njegovog tela kasnije su pronađeni na imanju.

Imanje na kojem su pronađena deca
Imanje na kojem su pronađena deca foto: Reuter

Abdul-Ganijev otac, Siraj Vanhaj, osumnjičen je da je dečaka oteo iz kuće u Džordžiji u decembru.

On je uhapšen na imanju zajedno sa Lukasom Mortenom, Dženi Levejl, Hudžhrah Vanhajom and Subahanom Vanhajom. Tužioci tvrde da su oni jako opasni, i da su decu trenirali da nose i koriste oružje kako bi vršili pucnjave po školama.

Uhapšene žene
Uhapšene žene foto: Taos County Sheriff Office

Spašena deca ispričala su da je dečak Abdul- Gani preminuo tokom rituala "isterivanja đavola". Naime, dečak je bio bolestan i imao je napade, a njegov otac je verovao da ga je zaposeo demon. Deca su FBI agentima ispričala i da su im rekli da će se dečak vratiti kao Isus, i da će im pokazati u kojim školama treba da pucaju.

Uprkos svemu tome, sutkinja Sara Bakus rekla je da su te informacije "uznemirujuće" ali nisu dovoljan dokaz da je uhapšena petorka zaista planirala niz pucnjava. Međutim, oni će svakako biti u kućnom pritvoru.

Policajci koji su pronašli decu rekli su da da su držana bez čiste vode i hrane, bez cipela, lične higijene i sa vrećama umesto odeće.

Oni su otkrili imanje tako što im je neko poslao poruku:

- Gladni smo i treba nam voda i hrana!

(Espreso.co.rs/BBC.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.