OVAKVE STVARI VRAĆAJU NADU U LJUDE: Prvi snimak tajlandskih DEČAKA iz bolnice i imaju PORUKU za sve ljude ovog sveta (VIDEO)
Foto: Facebook

emotivno

OVAKVE STVARI VRAĆAJU NADU U LJUDE: Prvi snimak tajlandskih DEČAKA iz bolnice i imaju PORUKU za sve ljude ovog sveta (VIDEO)

Na snimcima iz bolnice vide se kako leže u istoj prostoriji, sa maskama na licu i, sudeći po snimcima, dobrog su raspoloženja

Objavljeno:

Mladi tajlandski fudbaleri koji su nakon tri nedelje spaseni iz pećine na severu zemlje, zahvalili su se svima koji su im pomogli da izađu na površinu tradicionalnim tajlandskim pozdravom - spojenim dlanovima, vidi se na prvom snimku iz bolnice.

Na snimcima iz bolnice vide se kako leže u istoj prostoriji, sa maskama na licu i, sudeći po snimcima, dobrog su raspoloženja.

Dečaci su trenutno u karantinu, jer lekari strahuju od infekcija, zbog čega i je čak zabranjen i fizički kontakt sa roditeljima. Roditelji grupe koja je prva izvučena u nedelju, 8. jula, dobili su dozvolu da ih posete, ali su morali da nose zaštitnu odeću i da stoje udaljeni najmanje dva metra iz predostrožnosti.

Tongčaj Lertvilairatanapong, inspektor u Ministarstvu zdravlja, potvrdio je da jedan dečak iz poslednje grupe ima plućnu infekciju, a svi ostali su dobili vakcine protiv besnila i tetanusa. Generalno dečaci su dobrog zdravlja, a ranije je objavljeno da su mladi fudbaleri u proseku izgubili po dva kilograma težine.

Nije poznato kada će biti pušteni kućama.

Dečaci i njihov trener u pećini su boravili od 23. juna. Spaseni su tokom poslednja tri dana u tri faze - prvog dana četvorica, zatim još četvorica da bi poslednjeg dana bilo izvučeno i poslednja četiri fudbalera i njihov trener.

Bonus video

ODRONILA SE STENČUGA KAD JE HTEO DA SKOČI! Gomila kamenja sručila se ka momku koji je već u vodi! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.