UZELA JE EKSTAZI I VIŠE SE NEĆE VRATITI KUĆI: Roditelji su objavili sliku POSLEDNJIH TRENUTAKA SVOJE ĆERKE kao upozorenje svima! (FOTO)
Foto: Facebook / Rita Hole

potresno!

UZELA JE EKSTAZI I VIŠE SE NEĆE VRATITI KUĆI: Roditelji su objavili sliku POSLEDNJIH TRENUTAKA SVOJE ĆERKE kao upozorenje svima! (FOTO)

Pretužno...

Objavljeno: 20:47h

Očajna majka 15-godišnje devojke koja je umrla nakon što je uzela tabletu ekstazija, objavila je fotografiju svoje ćerke u njenim poslednjim trenucima u bolničkom krevetu kako bi upozorila ostale roditelje o opasnosti te droge, piše Daily Mail.

Šakira P. onesvestila se u petak uveče i umrla narednog jutra nakon što je navodno uzela drogu Duplo.

Šakira u bolničkoj postelji
Šakira u bolničkoj postelji foto: Printscreen/facebook

Majka Rita Hole i njen partner Lee Butcher uz objavljenu sliku su napisali: ‘Ovo je najužasnija fotografija na svetu i dugo smo razmišljali da li da je objavimo ili ne. Međutim, želimo drugim tinejdžerima i njihovim roditeljima pokazati što se može dogoditi od samo jedne tablete. Naša Šakira se nikada neće vratiti kući. To je bio njen život i sad ga nema više. To bi vrlo lako mogao biti i neko od vas. Te droge nisu zabava! One ubijaju ljude! Apelujemo na sve koji poseduju takve tablete da obaveste policiju od koga su ih nabavili. To nije cinkarenje već spašavanje života. Ako uspemo da spasimo i samo jedan život, puno smo napravili.’

Osim Šakire koja je bila u najtežem stanju, u bolnici je završilo još troje tinejdžera. U međuvremenu je uhapšen jedan 17-godišnjak radi sumnje u širenje droge.

Šakira iz Cambornea u Engleskoj kobnog dana našla se s prijateljima u obližnjem parku. Nakon što je uzela tabletu ekstazija, počela je da oseća euforiju no ubrzo joj je pozlilo. Nakon nekog vremena pozvana je hitna pomoć koja ju je onesvešćenu prevezla u bolnicu.

No, na videlo su kasnije izašli još neki šokantni detalji vezani uz celi slučaj. Naime, kad je devojci pozlilo, njeni su prijatelji su navodno oklevali da pozovu hitnu pomoć te su je prvo snimali mobilnim telefonima. Kad su videli da joj je zaista loše, pozvali su lekare.

‘Svo troje tinejdžera uzeli su tablete ekstazija trouglastog oblika na kojima je bio otisnut znak Duplo, kao dečja igračka Lego Duplo. Nekoliko tableta smo uspeli da zaplenimo i sprovodimo analizu njihova sadržaja. Želimo da upozorimo svu decu i roditelje na potencijalnu opasnost’, rekao je detektiv Roj Linden.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.