RODILA SAM TVOJE DETE, ALI JE TEŠKO BOLESNO: Šalji mi novac, ODMAH, i SPREMI SE NA ONO NAJGORE!
Foto: Facebook

kakva prevara

RODILA SAM TVOJE DETE, ALI JE TEŠKO BOLESNO: Šalji mi novac, ODMAH, i SPREMI SE NA ONO NAJGORE!

Dejvid Horvat i njegova porodica dali su Vajlsovoj više od hiljadu funti

Objavljeno:

Samnta Vajls (33) uverila je svog bivšeg dečka da je rodila njegovo dete kako bi izvukla novac od njega. Prevarantkinja nije stala na tome obavestila je svog bivšeg da je dete teško bolesno. Rekla mu je da se novorođenče nalazi u inkubatoru i da se "spremi na ono najgore".

Dejvid Hovart i njegova porodica dali su Vajlsovoj više od hiljadu funti i odeću za devojčicu koja ne postoji. Sve ovo vreme, prevarantkinja, koja inače radi kao negovateljica za starije ljude s psihičkim problemima, svojoj je žrtvi - ocu devojčice koja nije ni postojala - govorila da ne sme posjećivati bebu dok je u bolnici.

Prevara je razotkrivena nakon što je prevareni Hovart angažovao advokata da mu omogući pristup njegovoj navodnoj ćerki.

Tokom suđenja, sudija Sajmon Hiki Vajlsovoj je rekao da "i te kako zaslužuje zatvor" zbog izrazito okrutne prevare, ali zbog njenih troje dece ipak se odlučio za blažu kaznu.

Vajls i Hovart upoznali su se preko interneta i počeli su da žive zajedno 2015. godine. Vajls mu je saopštila da je trudna, a kako je nastavila da se drogira, Hovart je strahovao da će njeno ponašanje i stil života izazvati spontani pobačaj. To je dovelo do sukoba i par se rastao 2016. godine.

- U aprilu 2016. optužena je javila bivšem dečku da je rodila devojčicu, ali da je beba rođena s malom porođajnom težinom i da je u jako lošem zdravstvenom stanju. Poslala mu je fotografiju bebe na intenzivnoj i rekla da je niko ne sme posećivati dok je u inkubatoru. Dodala je i da se pripremi na najgori ishod - objasnio je tužilac.

Vajslova je od bivšeg dečka čak zatražila da se raspita ima li u njegovoj porodici problema sa srcem, što bi tobože objasnilo loše zdravstveno stanje bebe.

Hovart je pokušao da uplati novac za svoju ćerku bolnici, ali tamo su mu rekli da kod njih nema pacijenta pod njenim imenom.

Istovremeno, Vajls je od njega zahtevala novac za odeću i hranu novorođenčeta.

- Na početku je slao 30 funti nedeljno, zatim 50 funti pa na kraju 70 funti nedeljno - izjavio je tužilac. Ucenjivala ga je da ako ne bude slao novac, neće mu dozvoliti da vidi dete. Najzad se obratio advokatu koji je otkrio da je sve bila laž - dodao je.

Samanta Vajls priznala je sudu sve optužbe. U međuvremenu, uhapšena je zbog krivičnih dela povezanih sa zloupotrebom droge. Vajls i njen novi dečko naknadno su proglašeni krivima zbog preprodaje marihuane. To joj nije prva osuda, Vajls je još ranije bila osuđivana zbog krađe u prodavnici i remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju.

Na suđenju zbog prevare određeno joj je osam meseci uslovne zatvorske kazne i 15 dana rehabilitacije, piše Daily Mail.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.